Árcsökkenés
Arsenal mez 2019/20  (Kupa)

Arsenal mez 2019/20 (Kupa)

Új termék

Arsenal kupa mez 2019/20 

Anyaga:

ClimaCool technológiával készült 100% polyester, mely hő és verejték elvezető szövetekből készült. Az anyag lényege a felesleges verejték eltávolítása, és lehetővé tenni, hogy az hatékonyabban elpárologjon, így garantálva a megfelelő komfort érzetet.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

21 990 Ft‎

23 990 Ft‎ Áfával

-2 000 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarországon a legnagyobb Arsenal szurkoló. Válaszd te is kedvenc alakulatod hivatalos, kék adidas és klub logóval ellátott, sárga csíkos kupa mezét, amelyben olyan futballisták lépnek pályára, mint Mesut Özil, Nicolas Pépé, akit a nyáron szerződtettek 91,2 millió dollárért cserébe, valamint Pierre – Emerick Aubameyang. Anyagának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, így a nagyobb melegben is bátran felvehetjük a kinti és benti edzésekre, illetve barátokkal történő focizásokhoz is. Elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, valamint nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Ugyan a klub jól kezdte a szezont, még nem kezdték meg a küzdelmeket az európai kupaporondon, amit a szurkolók már nagyon várnak. Készülj fel ezekre a meccsekre te is időben és ízguld végig ebben a felsőben a találkozókat. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és ízguljátok végig ebben kedvenceitek összes rangadóját. Siess, rendeld meg még ma.

A termék főbb jellemzői:

-Arsenal kupa mez 2019/20-as kiadás

-Hivatalos, eredeti Adidas termék

-Fekete színű ,sárga feliratokkal

-Vasalt Adidas logó

-Hő és verejték elvezető szövetekből készül kényelmes viselet

Az Arsenal csalódást keltő helyezést ért el a nemrég véget ért szezonban , hiszen lemaradt a Bajnokok ligája indulásról, és ezt az ágyúsok szurkolói nehezen emésztették meg.Sokáig kérdéses volt Emery sorsa, többen biztosra vették távozását, de a vezetőség általános meglepetésre újabb két évre szóló szerződést kötött a mesterrel. A mez hátulján a nyak résznél látható a klub legendássá vált jelképe az ágyú.Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Arsenal mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak mérkőzésén.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal 2016/17 hazai mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában