Arsenal mez 2018/19 (vendég)

Arsenal mez 2018/19 (vendég)

Új termék

Arsenal mez 2018/19 (Vendég)

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

23 990 Ft‎

Ugyan az Arsenal együttese szinte minden évben résztvevője a Bajnokok Ligájának, ezt a 2017/18-as idényben nem sikerült elérni, ugyanis csak a 6. helyen végeztek a Premier Leaguéban, így az uefa kupában indulnak az ágyúsok.Ez az eredmény óriási csalódás volt a klub szurkolóinak, vezetőinek egyaránt,így bekövetkezett a régóta érlelődő váltás,Arse Wenger távozott az ágyúsoktól.Az alakulat elvesztette a bajnokság elején két fontos rangadóját,de azóta zsinórban aratja a győzelmeket Premier League 2018/19-es idényben, így, ha szeretnéd ezt az idegenbeli mezt, akkor szerezd be időben a megfelelő kellék a szurkoláshoz. Ha az Arsenal alakulatának szurkolsz, akkor nem hiányozhat a relikviáid közül a csapat hivatalos, puma és klub logóval ellátott kupa meze, amely elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is. Ha szeretnél te is Mesut Özil, Lucas Torreira, Aaron Ramsey, Bernd Leno, Pierre-Emerick Aubameyang, Granit Xhaka vagy éppen Laurent Koscielny csapattársa lenni, akkor végezd ebben az edzéseket! Anyagának köszönhetően rendkívül jól szellőzik, így nem izzadunk bele olyan könnyen. Ha te is Arsenal szurkoló vagy, és szeretnéd megnézni kedvenceidet élőben, akkor a csapat mezét neked találták ki. 
 
A termék főbb jellemzői:

-Arsenal mez 2018/19-es vendég széria

-Hivatalos, eredeti Puma termék

-Kék alapon piros díszítésű,V-nyakú kialakítás

-Varrott fehér Puma logó, Fly Emirates szponzor felirat

-DRYcell technológia, kényelmes viselet

 
A Mesut Özil, Alexandre Lacazette, Jack Wilshere által, az idegenbeli stadionban viselt felső rendkívüli anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a nyári melegben sem izzadunk bele, valamint a hidegebb napszakokon pedig kellemes meleg érzetet biztosít. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba.Ha olyan mezt keresel, amiben megtekintheted kedvenceid meccsét, vagy csak barátodat szeretnéd meglepni, akkor ez lehet a tökéletes megoldás.Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Arsenal mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak mérkőzésén.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal 2016/17 hazai mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában