Arsenal short 2019/20 (hazai)

Arsenal short 2019/20 (hazai)

Új termék

Arsenal short 2019/20 (hazai)

Anyaga:

Climalite technológiával készült 100% polyester, mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így tökéletes szellőzést biztosít viselőjének, intenzív sportolás közben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

10 990 Ft‎

Az Arsenal együttese szinte minden évben résztvevője volt a Bajnokok Ligájának, ezt a 2018/19-es idényben sem sikerült elérni, ugyanis csak a 5. helyen végeztek a Premier Leaguéban. Ez az eredmény óriási csalódás volt a klub szurkolóinak, vezetőinek egyaránt, hiszen a Wenger éra után mindenki bízott a sikeresebb szereplésben. Mindenesetre a Német sportszergyártó Adidas bízott az ágyúsokba hiszen hosszú távú szerződést kötött az Arsenal együtesével. Ha te is az angol bajnokságban szereplő Arsenal együttesének szurkolsz, és szeretnél magadnak egy olyan shortot, amelyben megtekintheted kedvenceid mérkőzéseit, kiléphetsz benne az utcára, vagy csak simán elmehetsz benne a barátaiddal focizni, akkor számodra a megfelelő választás lehet ez a fehér, adidas és klub logóval ellátott hazai rövidnadrág. Ebben fognak pályára lépni az alakulat játékosai, köztük Mesut Özil, Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazett, Henrikh Mkhitaryan, Laurent Koscienly, Granit Xhaka, Shkodran Mustafi, vagy éppen Danny Wellbeck, így magadat te is könnyedén a csapattársuknak tekintheted. Mutasd meg mindenkinek, hogy téged is kemény fából faragtak és kitartasz a szebb napokat is megélt londoni ágyúsok mellett. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Siess, rendeld meg még ma és lepd meg vele ismerőseidet vagy akár barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon. Arsenal 2019-20-as hazai short, klasszikus fehér színben, mely kiválóan alkalmas sportolásra és utcai viseletre egyaránt. Ha te is Arsenal szurkoló vagy, és szeretnéd megnézni kedvenceidet élőben, akkor a csapat hazai shortját neked találták ki.

 

A termék főbb jellemzői:

-Arsenal short 2019-20-as hazai széria

-Hivatalos, eredeti Adidas termék

-Fehér szín, deréknál zsinórral könnyedén méretre igazítható

-Varrott  Adidas  és club logó

-Climalite technológia, kényelmes viselet

Ez a short kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Adidas által gyártott Arsenal shortban szeretnél focizni vagy drukkolni kedvenc csapatodnak.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal 2016/17 hazai mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában