Árcsökkenés
Arsenal mez 2020/21 (kupa)

Arsenal mez 2020/21 (kupa)

Új termék

Arsenal mez 2020/21 (kupa)

Anyaga:

Climalite technológiával készült 100% polyester, mely hő és verejték elvezető szövetekből tevődik össze, ezáltal szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

19 990 Ft‎

25 990 Ft‎ Áfával

-6 000 Ft‎

Ha te vagy Magyarország legnagyobb Arsenal szurkolója és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a játékosok, köztük Thomas Prayet, Mesut Özil, vagy éppen Pierre-Emerick Aubameyang viselnek a mérkőzésének, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sötétkék, adidas és klub logóval ellátott kupa mezt. Tökéletes kiegészítője lehet ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat ez egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Az Arsenal gárdája a 2020/21-es szezonban az Európa Ligában vitézkedik majd, ahol a Rapid Wien, Dundalk és Molde lesznek az ellenfelek a B csoportban. Talán innen nekik van a legnagyobb esélyük arra, hogy csoport elsőként jussanok tovább az egyenes kieséses szakaszba. Szurkolj nekik te is ebben a felsőben. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és izguljátok végig ebben a soron következő találkozókat. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla! Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a nagyobb melegben is bátran viselhetjük kint a szabadban és a teremben is.

 
A termék főbb jellemzői: 

- Arsenal mez 2020/21-es kupa széria

- Sötétkék szín

- Adidas logó, Fly Emirates szponzor felirat

- Climalite technológia, kényelmes viselet

- Hivatalos, eredeti Adidas termék

 

Az Arsenal sztárjai által viselt felső rendkívüli anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a nyári melegben sem izzadunk bele, valamint a hidegebb napszakokon pedig kellemes meleg érzetet biztosít. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba. Ha olyan dresszt keresel, amiben megtekintheted kedvenceid meccsét, vagy csak barátodat szeretnéd meglepni, akkor ez lehet a tökéletes megoldás. Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy új eredeti Adidas mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak mérkőzésén.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal 2016/17 hazai mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában