Árcsökkenés
Arsenal mez 2017/8 (hazai)

Arsenal mez 2017/18 (hazai)

Új termék

Arsenal 2017/18 hazai mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, kimerítő intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

19 990 Ft‎

22 990 Ft‎ Áfával

-3 000 Ft‎

Arsenal 2017-18-as hazai mez, klasszikus piros színben, mely kiválóan alkalmas sportolásra és utcai viseletre egyaránt. Ha te is Arsenal szurkoló vagy, és szeretnéd megnézni kedvenceidet élőben, akkor a csapat hazai mezét neked találták ki. A Mesut Özil, Alexandre Lacazette, Jack Wilshere által, az Emirates stadionban viselt felső rendkívüli anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a nyári melegben sem izzadunk bele, valamint a hidegebb napszakokon pedig kellemes meleg érzetet biztosít. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba.Ha olyan dresszt keresel, amiben megtekintheted kedvenceid meccsét, vagy csak barátodat szeretnéd meglepni, akkor ez lehet a tökéletes megoldás.
 
A termék főbb jellemzői:

-Arsenal mez 2017-18-as hazai széria

-Hivatalos, eredeti Puma termék

-Piros-fehér szín, galléros fazonban, gombos záródással

-Varrott fehér Puma logó

-DRYcell technológia, kényelmes viselet

 
Az Arsenal csalódást keltő helyezést ért el a nemrég véget ért szezonban , hiszen lemaradt a Bajnokok ligája indulásról, és ezt az ágyúsok szurkolói nehezen emésztették meg.Sokáig kérdéses volt Wenger sorsa, többen biztosra vették távozását, de a vezetőség általános meglepetésre újabb két évre szóló szerződést kötött az ősz hajú mesterrel.Átigazolási szezonban a legnagyobb sikert azzal könyvelték el az ágyúsok, hogy egyben tartották a csapat gerincét egyedül a Liverpoolba távozó Alex" Oxlade-Chamberlain távozása okozhat fejtörést.  Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Arsenal mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak mérkőzésén.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal 2016/17 hazai mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában