Arsenal sportszár 2020/21 (hazai)

Arsenal sportszár 2020/21 (hazai)

Új termék

Arsenal sportszár 2020/21 (hazai)

Anyaga:

Climacool technológiával készült 91% poliamid, 6% viszkóz, 3% Elasztán amely biztosítja az optimális kényelemet és a lábnak a kellemes szellőzését, kiemelt igénybevétel esetén is. Talprésznél csúszásgátló mely biztosítja az egyensúlyt még nedves burkolaton is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

7 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Arsenal drukkere. Ha már beszerezted a 2020/21-es esztendőre készült hazai mezt és shortot, akkor ne hiányozzon a teljes szettből a hivatalos, piros színű, ágyú mintával ellátott sportszár sem. Ebben lépnek majd pályára az alakulat labdarúgói, többek között Thomas Prayet, Mesut Özil, vagy éppen Pierre-Emerick Aubameyang is. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a melegebb időben sem izzadunk bele olyan könnyedén. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus rajongó ruhatárából sem. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon, garantált lesz az öröm mindenki részéről. Fontos darabja ez a 2020/21-es szezon kollekciójának, ugyanis rendszeres visszaköszön majd ez a termék a TV-ben és a különböző sajtóorgánumokban. Legyél te is büszke az ágyúsokra és képviseld ebben szeretett csapatod színeit és címerét. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!
 
A termék főbb jellemzői:

- Arsenal sportszár 2020/21-es hazai széria

- Hivatalos, eredeti Adidas termék

- Talp résznél csúszásgátló

- Climalite technológia, kényelmes viselet

Ez a sportszár kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Adidas sportszárban szeretnél focizni ezzel is támogatva az ágyúsokat

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal 2016/17 hazai mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában