Arsenal sportszár 2020/21 (vendég)

Arsenal sportszár 2020/21 (vendég)

Új termék

Arsenal sportszár 2020/21 (vendég)

Anyaga:

Climacool technológiával készült 91% poliamid, 6% viszkóz, 3% Elasztán amely biztosítja az optimális kényelemet és a lábnak a kellemes szellőzését, kiemelt igénybevétel esetén is. Talprésznél csúszásgátló mely biztosítja az egyensúlyt még nedves burkolaton is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

7 990 Ft‎

Az Arsenal együttese talán az elvárásoknak megfelelően kezdte a 2020/21-es Premier League szezonját. Igaz az öt lejátszott találkozóból három győzelem született, két mérkőzésen vereséget szenvedtek az ágyúsok. Az egyik a liverpool ellen idegenben, a másik pedig a Manchester City ellen szintén idegenbeli találkozón esett meg a gárdával. Ha te is a londoni piros – fehérekért szorítasz, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, ágyú mintával ellátott vendég sportszárat, amelyet maguk a játékosok, köztük Thomas Prayet, Mesut Özil, vagy éppen Pierre-Emerick Aubameyang is viselnek a mérkőzéseken. Ha már beszerezted a hivatalos vendég mezt és shortot, akkor ne hiányozzon ez sem a relikviák közül. Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Arsenal szurkolója. Viseld ezt a közös meccsnézéseken és szurkolói összejöveteleken. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és nézzétek végig szeretett egyesületetek összes találkozóját egyen szereléseben. Anyagának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, így nem izzadunk bele olyan könnyen, ezért a nyári melegben is bátran ajánljuk viselését.
 
A termék főbb jellemzői:

- Arsenal sportszár 2020/21-es vendég széria

- Hivatalos, eredeti Adidas termék

- Talp résznél csúszásgátló

- Climalite technológia, kényelmes viselet

Ez a sportszár kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Adidas sportszárban szeretnél focizni ezzel is támogatva az ágyúsokat

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal mez 2016/17 (hazai)

Arsenal 2016/17 hazai mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában