Real Madrid Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid Ronaldo gyerek mez 2017/18

Új termék

Real Madrid gyerek mez Ronaldo felirattal 2017-2018

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester, eredeti betű illetve számtípussal készült mez, mely hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

23 990 Ft‎

Ha szeretnéd te is szeretnéd azt képzelni, hogy Cristiano Ronaldo vagy, akkor a Real Madrid hivatalos, hazai mezét neked találták ki. Amennyiben fanatikus szurkolója vagy a királyi gárdának, akkor ez lehet a legjobb választás a közös meccsnézésekre, de még edzésekre is. Rendkívül különleges anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, ezért a melegebb napokon is bátran ajánljuk, de terembéli használatra is alkalmas. Ha elkötelezetten rajongsz a portugál klasszisért, akkor ne hagyd ki ezt a mezt a kollekciódból! Real Madrid 2017/18-as új hazai fehér mez, amit a portugál játékos elsősorban hazai pályán a Santiago Bernabéu stadionban visel majd. A királyi gárda otthoni meze fehér, amelyen az Adidas-, és csapatlogó is szerepel. Kialakításának és anyagának köszönhetően kiváló vízáteresztő képességgel bír, így az izzadtság is könnyedén távozik. Elengedhetetlen kellék minden szurkolónak akár egy meccsnézéshez, vagy egy baráti futballmérkőzéshez, de az igazi szurkolóknak sem hiányozhat a gyűjteményből.


A termék főbb jellemzői:

-Fehér Real Madrid gyerek mez Ronaldo felirattal 2017-18-as hazai széria

-Hímzett világoskék Adidas logo

-Varrottt klub címer

-ClimaCOOL technológia

-Kiváló légáteresztő kialakítás

-"V-nyakú kialakítás, kellemes viselet

-Váll résznél három kék Adidas csík

Real Madrid egy gigantikus klub, biztosak lehetünk benne,hogy a következő bajnokságban a club mindent elkövet,hogy ismételten megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Real Madrid szurkoló részére akinek példaképe Ronaldo hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a királyi gárdát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus haza mez 2017/18 (Dybala)

Juventus haza mez 2017/18 (Dybala)

Juventus 2017-18 as hazai mez

Anyaga: ClimaCool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes viseletet biztosít sportolás közben.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában