Barcelona feliratozott mez 2019/20 (Vendég)

Barcelona Messi gyerek mez 2019/20 (Vendég)

Új termék

Barcelona feliratozott mez 2019/20 vendég széria, Messi felirattal

Anyaga:

DRI-Fit kialakítású, ami egy speciálisan épített szövet, mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről,eltávolítja a felesleges nedvességet, és segíti a test természetes hűtési mechanizmusát, miközben bőre száraz marad.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

24 990 Ft‎

A Barcelona sikeresen megnyerte a 2018/19-es idény LaLiga-ját, azonban a Bajnokok Ligája döntőjébe nem sikerült bejutniuk drámai vereségük után a Liverpool együttese ellen. Ennek ellenére a szurkolók kitartóak, és továbbra is támogatják kedvelt alakulatukat. Ha te is ezt a nagyszerű csapatot pártolod akkor itt van Számodra a kihagyhatatlan ajánlat! Vásárold meg most, sárga színű, vendég Barcelona mezt, amelynek hátoldalán eredeti számozással és betűtípussal, Messi felirat olvasható, természetesen 10-es mezszámmal. Lionel Messi rengeteget tett, és tesz hozzá minden évben a csapat sikereihez, ezt bizonyítva az is, hogy a 2018/19-es idényben is 36 góllal a legeredményesebb támadó lett már sokadszorra. Az argentín, többszörös aranylabdás csatár mindvégig hű maradt klubjához, és jó eséllyel feltételezhető , hogy pályafutását is a Barcelonában fejezi majd be. Ha Te szereted nézni Messi pazar játékát, és technikás cseleit, akkor ez a termék elengedhetetlen kelléke lehet ruhatáradnak. Lepd meg magadat, vagy barátodat ezzel a nagyszerű darabbal, és izguljátok végig az argentín klasszis következő idényét a spanyol bajnokságban!

A mez főbb jellemzői:

-Barcelona vendég mez 2019-20-as sárga színben

-Hímzett sárga Nike logo

-Varrott klub címer

-Mell résznél szponzor felirat a Rakuten látható

-Kerek nyakú kialakítás, kényelmes viselet

-Nyak résznél hátul látható piros-sárga katalán szimbólum

- Hátoldalán Messi felirat, 10-es számmal

Az FC Barcelona 2019-20-as vendég meze, melyet a katalán szimpatizánsok előszeretettel hordanak a csapat Camp Nouban játszott mérkőzésein. Ezzel a felsővel színesíthetjük szurkolói relikviáinkat, de edzésre is alkalmas, valamint elhanyagolhatatlan kelléke a barátokkal történő meccsnézéseknek, vagy közös focizáshoz.Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Barcelona 2019/20-as hazai mez mely kitűnő ajándék lehet minden Barca szurkoló részére, hiszen egyentlenegy fanatikus gyűjteményéből sem hiányozhat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában