Barcelona short 2019/20 (Vendég)

Barcelona short 2019/20 (Vendég)

Új termék

Barcelona short 2019/20 (Vendég)

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely beépített panelekkel rendelkezik, amik által a keletkezett hő és verejtékcseppek könnyedén eltávoznak, ezzel bíztosítva a tökéletes szellőzést viselőjének, intenzív sportolás esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási határidő:48 óra

Nike

11 990 Ft‎

Amennyiben elkötelezett rajongója vagy a Barcelona csapatának, és te is részévé akarsz válni ezen nagyszerű alakulatnak, akkor figyelmedbe ajánljuk, a 2019/20-as eredeti és hivatalos Barcelona vendég, sárga színű shortot, amelyen a klubcímert, és a Nike márkajelet egyaránt megtalálod. Ez a short nemcsak minősége miatt különleges, hanem azért is, mert ebben fognak a Barcelona játékosai is pályára lépni a következő idényben idegenbeli meccseken, többekközt: Lionel Messi , Luis Suárez, Frenkie de Jong, Sergio Busquets, Sergi Roberto és az újonc, Antoine Griezmann. Kiváló ajándék lehet ünnepnapokon, vagy egyéb jeles eseményeken, de egy igazi szurkoló számára is elengedhetetlen ennek a darabnak a beszerzése. Párosítsd egy eredeti vendég mezzel, hogy igazi barca játékosnak tűnhess a többiek szemében! Ne várakozz tovább, szerezd meg most a terméket, hogy képviselhesd legkedveltebb gárdád a mindennapokban!

A mez főbb jellemzői:

-Barcelona vendég short 2019-20-as széria,sárga színben
-Hímzett sárga Nike logó
-Varrott klub címer
-DRE-FIT technológia
-Belül hálós kialakítás
-Deréknál zsinór segítségével, könnyen állítható a megfelelő méretre

Tervezd újra Barcelona kollekciódat, és vásárold meg a klub első számú vendég shortját mely ebben a szezonban sárga színű.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,kényelmes viselet utcára, sportolásra egyaránt.Anyagából fakadóan és a belső háló segítségével a hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.A Barcelona hivatalos vendég shortja, amelyben minden játékos pályára lép az idegenbeli találkozókon. Barcelona 2019/20-as vendég short mely kitűnő ajándék lehet minden Barca szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a katalánokat !

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában