Barcelona mez 2018/19 (Vendég)

Barcelona mez 2018/19 (Vendég)

Új termék

Barcelona mez 2018/19 vendég széria

Anyaga:

Dre-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, a bőrt szárazon tartja anyagából fakadóan,szellőzése tökéletes viseletet biztosít intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

23 990 Ft‎

Ha te is fanatikus szurkolója vagy a Barcelona együttesének, akkor a figyelmedbe ajánljuk a katalán együttes hivatalos, nike és klub logóval ellátott, zöld, vendég mezét. Szurkold végig ebben kedvenceid találkozóit és képzeld el azt, hogy te is a Messi mellett lépsz pályára a spanyol bajnokságban. Siess, rendeld meg még ma! Elengedhetetlen kelléke ez a közös szurkolói összejöveteleknek és meccsnézéseknek. Lepd meg vele ismerőseidet vagy barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon! Nem hiányozhat ez egyetlen szurkoló ruhatárából sem!  Ugyan a csapat elköszönt Gerard Deulofeutól, aki a Watford gárdájához szerződött, a rajongóknak nincs miért aggódnia, hiszen mint minden évben, most is a bajnoki címért küzd majd szeretett alakulatuk Messi irányítása alatt. Ahhoz, hogy legyen miben végig izgulni kedvenceid találkozóit, vásárold meg az argentin sztár által is viselt, nike, klub logóval ellátott idegenbeli mezt.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,kényelmes viselet utcára,akár sportolásra.Anyagából fakadóan a kialkítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít,kánikulában is kevésbé izzadunk a pólóban.A játékosok mint Lionel Messi,  vagy az Uruguayi gólvágó Luis Suarez ebben a mezben fog pályára lépni az idegenbeli mérkőzéseken 

A mez főbb jellemzői:

-Barcelona vendég mez 2018-19-es világoszöld színben

-Szponzor felirat

-Hímzett kék Nike logo

-Varrott klub címer

-Hátulján UNICEF felirt olvasható

-Kerek nyakú kialakítás, kényelmes viselet

-Nyak résznél belül is és hátul piros-sárga katalán szimbólum

 Ezzel a felsővel színesíthetjük szurkolói relikviáinkat, de edzésre is alkalmas, valamint elhanyagolhatatlan kelléke a barátokkal történő meccsnézéseknek, vagy közös focizáshoz.Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Barcelona 2018/19-es vendég, mez mely kitűnő ajándék lehet minden Barca szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a katalánokat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában