Barcelona Hazai szett 2019/20

Barcelona Hazai szett 2019/20

Új termék

Barcelona 2019-20-as hazai szett

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó, így megteremti viselőjének a kifogástalan szellőzést.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

18 990 Ft‎

Szerezd be te is a Barcelona együttesének hivatalos, 2019/20-as esztendőre készült, gránátvörös – kék színű, nike és klub logóval ellátott szerelését, amelyben benne van a sportszár, a nadrág és a mez is, amelyben maguk a játékosok is pályára lépnek majd a következő idény során. Ha szeretnéd magad Lionel Messi, Luis Suárez, Philippe Coutinho, Frenkie de Jong, Arthur Melo, Arturo Vidal, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Malcom vagy éppen Samuel Umtiti csapattársának tekinteni, akkor ebben azt könnyedén megteheted. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is, de a kültéri és beltéri focizáshoz is kiválóan alkalmas lehet, mivel anyagának köszönhetően rendkívül jó szellőzést biztosít. Mutasd meg mindenkinek, hogy te is a 2018/19-es La Liga bajnokának vagy az elkötelezett rajongója. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat és izguljátok végig ebben a szettben a csapat összes rangadóját. Siess, rendeld meg még ma! Ne maradj le róla!

A mez főbb jellemzői:

-Barcelona hazai szett 2019-20 piros-kék, kockás mezzel
-Himzett sárga Nike logo
-Varrott klub címer
-V-nyakú kialakítás,kényelmes viselet
-Nyak résznél piros-sárga katalán szimbólum

Viselje gyermeke is büszkén ezt a minden részletében eredeti mez szettet, melyet a csapat egész szezon során használ.Tervezd újra Barcelona kollekciódat, és vásárold meg a klub első számú hazai mezét, mely tradícionálisan függőlegesen piros-kék csíkos.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,kényelmes viselet utcára,akár sportolásra.Anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.A játékosok mint Lionel Messi,  vagy az ügyeletes gólvágó Luis Suarez ebben a mezben fog pályára lépni hazai pályán a Nou Camp stadionban hazai közönség előtt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában