Barcelona short 2020/21 (Vendég)

Barcelona short 2020/21 (Vendég)

Új termék

Barcelona short 2020/21 (Vendég)

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely beépített panelekkel rendelkezik, amik által a keletkezett hő és verejtékcseppek könnyedén eltávoznak, ezzel bíztosítva a tökéletes szellőzést viselőjének, intenzív sportolás esetén egyaránt ezzel kényelmessé téve a használatát

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

11 990 Ft‎

Már minden futballrajongó alig várja, hogy kedvenc alakulatát végre újra pályán láthassa. Így vannak ezzel az FC Barcelona együttesének szurkolói is, akik nem csak otthon, de helyszínen is szeretnék már megtekinteni kedvenceiket. Talán sok katalán fanatikus vakarhatta a fejét, amikor szárnyra kapott az a hír, hogy Lionel Messi elhagyja a gránátvörös – kékeket, most viszont örülhetnek, ugyanis az argentin bejelentette, hogy marad jelenlegi együttesénél. Ha te is a Barcerlonának drukkolsz és szeretnéd magad a gárda játékosának tekinteni, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete, nike és klub logóval ellátott vendég shortot, amely elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek, de a testnevelés óra kiegészítője is lehet. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt. Ezt hordják majd a labdarúgók, köztük Antoine Griezmann, Ansu Fati, vagy éppen Lionel Messi is a mérkőzéseken, így ebben te is a csapattársuknak érezheted magad. Ha már meg van a csapat idegenbeli meze, akkor nem hiányozhat a kellékek közül ez a short sem. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A mez főbb jellemzői:

-Barcelona vendég short 2020-21-as széria,fekete színben
-Hímzett  Nike logó
-Varrott klub címer
-DRE-FIT technológia
-Belül hálós kialakítás
-Deréknál zsinór segítségével, könnyen állítható a megfelelő méretre

Tervezd újra Barcelona kollekciódat, és vásárold meg a klub első számú vendég shortját mely ebben a szezonban sárga színű.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,kényelmes viselet utcára, sportolásra egyaránt.Anyagából fakadóan és a belső háló segítségével a hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít. 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában