Barcelona mez 2017/18 (Hazai)

Barcelona mez 2017/18 (Hazai)

Új termék

Barcelona mez 2017/18-as hazai

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester, mely kialakításának köszönhetően hő és izzadság szabályzó így viselőjének tökéletes szellőzését biztosít intenzív sportolás közben is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

23 990 Ft‎

Tervezd újra Barcelona kollekciódat, és vásárold meg a klub első számú hazai mezét, mely tradícionálisan függőlegesen piros-kék csíkos.A katalánokhoz új szponzor érkezett a Japán Rakuten személyében,mely elképesztő összeget 4-év alatt 220.000.000-Eurót fizet ki a Barcelonának mint mezszponzor.A cég elsődleges célja betörni az Európai piacokra illetve a Barcelonát mint brandet kihasználva a távol keleti piacok meghódítása is.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,kényelmes viselet utcára,akár sportolásra.Anyagából fakadóan a kialkítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.,kánikulában is kevésbé izzadunk a pólóban.A játékosok mint Lionel Messi, Neymar JR, vagy az Uruguayi gólvágó Luis Suarez ebben a mezben fog pályára lépni hazai pályán a Nou Camp stadionban hazai közönség előtt.

A mez főbb jellemzői:

-Barcelona hazai mez 2017-18-as piros-kék színben

-Vékony és vastagabb függőleges csíkos

-Himzett sárga Nike logo

-Varrott klub címer

-Mell résznél az új szponzori felirat a Rakuten látható

-Kereknyakú kialakítás, kényelmes viselet

-Nyak résznél piros-sárga katalán szimbólum

Az FC Barcelona 2017-18-as hazai meze, melyet a katalán szimpatizánsok előszeretettel hordanak a csapat Camp Nouban játszott mérkőzésein. Ezzel a felsővel színesíthetjük szurkolói relikviáinkat, de edzésre is alkalmas, valamint elhanyagolhatatlan kelléke a barátokkal történő meccsnézéseknek, vagy közös focizáshoz.Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Barcelona 2017/18-as hazai mez mely kitűnő ajándék lehet minden Barca szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a katalánokat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában