Barcelona sportszár 2018/19 (Hazai)

Barcelona sportszár 2018/19 (Hazai)

Új termék

Barcelona sportszár 2018/19-es hazai széria

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 78% nylon, 4% pamut, 14% poliészter, 4% spandex amely biztosítja az optimális kényelemet és a lábnak a kellemes szellőzését intenzív sportolás közben.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

7 990 Ft‎

A katalán Barcelona hivatalos hazai sportszára, amelyben a klub játékosai a Camp Nouban játszott mérkőzésein lépnek pályára.Ha már szinte mindent beszereztél ahhoz, hogy készen állj a 2018/19-es spanyol bajnokság kezdetére, meg van a mezed és a shortod, de szeretnéd teljessé tenni Barcelona relikviáidat, akkor figyelmedbe ajánljuk a címvédő sötétkék, gránátvörös csíkozású, nike logóval és Barca felirattal ellátott, eredeti sportszárát. Ebben bátran végig szurkolhatod kedvenceid találkozóit, de elmehetsz benne edzésekre is, ugyanis arra is tökéletes viseletet biztosít. Legyen a tiéd még ma a termék, rendeld meg már most! Viseld te is a Lionel Messi, Suárez, Coutinho, Piqué és Dembélé által is viselt ruhadarabot. 


A termék főbb jellemzői:

-Barcelona hazai sportszár 2018-19-es szezon
-Anyagában szőtt sárga Nike logó 
-Hátul vádli résznél vízszinten piros csíkozás
-Talprésznél csúszásgátló szövet
-Eredeti Nike termék
-Dri-Fit technológiával készült


Barcelona 2018-2019-es hazai sportszár eredeti Nike minőségben mely elsősorban sportolásra készült .Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,kényelmes viselet utcára,akár sportolásra.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában