Barcelona mez 2019/20 (kupa)

Barcelona mez 2019/20 (kupa)

Új termék

Barcelona mez 2019/20 kupa széria

Anyaga:

DRI-Fit kialakítás,ami egy különlegesen épített szövetet jelent, mely kiváló izzadság felszívó funkcióval rendelkezik, segítve ezzel a test természetes hűtési mechanizmusát, ezáltal bőr száraz marad

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

24 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország egyik legnagyobb FC Barcelona szurkolója. Vásárold meg a Lionel Messi, Luis Suárez, Philippe Coutinho, Frenkie de Jong vagy éppan Samuel Umtiti által is viselt hivatalos, nike és klub logóval ellátott, világoskék, galléros kupa mezt. Képzeld el azt, hogy te is ebben a felsőben lépsz pályára a Camp Nou gyepére.Feldobhatod vele ruhatáradat, ugyanis egy farmerrel együtt remek párosítás lehet az iskolába. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a nagyobb hőség idején sem izzadunk bele olyan könnyen, ezért nem csak kültéri, de a beltéri mozgáshoz is elengedhetetlen kellék lehet. Ugyan tavaly a csapat simán nyerte meg a La Liga küzdelmeit, idén a Real Madrid és az Atletico Madrid is méltó vetélytárs lesz a kiírásban, azonban a szurkolók bizakodva állnak a csapat mellett, bár szeretnék, ha a gárda újra felérne Európa trónjára és megnyerné a Bajnokok Ligáját. Lepd meg ezzel a felsővel ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljátok ki ebben kedvenceitek győzelmeit. Siess, rendeld meg még ma!  A csapat előző idényben elbukott a Bajnokok Ligája elődöntőjében, ami nagy csapás volt az egyesület számára, viszont a nehezebb időkben is szükségük van a kitartó és támogató szurkolók buzdítására, így ne habozz és szerezd meg most ezen kiváló terméket, amelyben a 2019/20-as idényt végig szurkolhatod. Remek ajándék lehet barátaid, esetleg családtagjaid számára, ugyanis ez minden fanatikus szurkoló számára elengedhetetlen darab. Vedd fel barátaiddal való közös focimeccseken, vagy edzéseken, és válj a Barcelona focicsapat tagjává!

A mez főbb jellemzői:

-Barcelona kupa mez 2019-20-as páva kék színben

-Hímzett  Nike logo

-Varrott klub címer

-Mell résznél szponzor felirat a Rakuten látható

-Enyhén "V" nyakú kialakítás, kényelmes viselet

-Nyak résznél hátul látható piros-sárga katalán szimbólum

Az FC Barcelona 2019-20-as kupa mez, melyet a katalán szimpatizánsok előszeretettel hordanak a csapat Bajnokok ligája mérkőzésein Az idei szezonban a Nike és a klub méltóképpen emlékezik meg az 1996/97-es szezonról, amikor is három trófeát is nyert a katalán klub.Ezzel a felsővel színesíthetjük szurkolói relikviáinkat, de edzésre is alkalmas, valamint elhanyagolhatatlan kelléke a barátokkal történő meccsnézéseknek, vagy közös focizáshoz.Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Barcelona 2019/20-as hazai mez mely kitűnő ajándék lehet minden Barca szurkoló részére, hiszen egyetlenegy fanatikus gyűjteményéből sem hiányozhat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában