Árcsökkenés
Barcelona short 2019/20 (Hazai)

Barcelona short 2019/20 (Hazai)

Új termék

Barcelona short 2019/20 (Hazai)

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a beépített panelek segítségével könnyedén vezeti el a keletkezett hőt és verejtékcseppeket így viselőjének a belső háló segítségével tökéletes szellőzését biztosít intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási határidő:48 óra

Nike

9 990 Ft‎

11 990 Ft‎ Áfával

-2 000 Ft‎

Az FC Barcelona együttese igyekszik kielégíteni szurkolói igényeit, így, ha te is a katalán alakulat fanatikus rajongója vagy, és szeretnél magadnak egy olyan kiegészítőt választani, amit maga Lionel Messi is viselni fog a 2019/20-as idény során a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a csapat hivatalos, kék, nike és klub logóval ellátott shortját. Mutasd meg mindenkinek, hogy te is a 2018/19-es spanyol bajnoknak szurkolsz a következő esztendőben is. Tökéletes kiegészítője lehet a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. A kültéri és beltéri edzésekre is alkalmas, de kánikulában otthoni viseletre is kiváló ruhadarab. Ha már beszerezted a hozzá illő mezt is, akkor siess, és rendeld meg ezt is! Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljatok ebben együtt kedvenc alakulatotoknak! csapat színeit képviselő, címerrel ellátott alsó megfelelő választás lehet otthoni viseletre, vagy fociedzésre is.Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet

A mez főbb jellemzői:

-Barcelona hazai short 2019-20-as széria,kék színben
-Hímzett sárga Nike logó
-Varrott klub címer
-DRE-FIT technológia
-Belül hálós kialakítás
-Deréknál zsinór segítségével, könnyen állítható a megfelelő méretre

Tervezd újra Barcelona kollekciódat, és vásárold meg a klub első számú hazai shortját mely ebben a szezonban kék színű.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,kényelmes viselet utcára, sportolásra egyaránt.Anyagából fakadóan és a belső háló segítségével a hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.A Barcelona hivatalos hazai shortja, amelyben minden játékos pályára lép az otthoni találkozón. . Barcelona 2018/19-es hazai short mely kitűnő ajándék lehet minden Barca szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a katalánokat !

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában