Barcelona mez 2018/19 (Hazai)

Barcelona Messi gyerek mez 2018/19 (Hazai)

Új termék

Barcelona Messi gyerek mez 2018/19 hazai széria

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester, mely kialakításának köszönhetően hő és izzadság szabályzó így viselőjének tökéletes szellőzését biztosít intenzív sportolás,erőteljes igénybevétel esetén is 

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

24 990 Ft‎

A Barcelona együttese folyamatosan harcban van a La Liga bajnoki címéért. Ezt tudják a szurkolók is, ám ők már a Bajnokok Ligája győzelemre vágynak. Ha te is nekik szurkolsz és kedvenc játékosod a csapat kapitánya, Lionel Messi, akkor válaszd te is a gárda hivatalos, hazai, Messi feliratú mezét, eredeti betű illetve számtípussal.Tekintsd meg ebben kedvenceid találkozóit és képzeld el azt, hogy ebben a felsőben lépsz pályára a Camp NoubaAhhoz, hogy legyen miben végig izgulni kedvenceid találkozóit, vásárold meg az argentin sztár által is viselt, nike, klub logóval ellátott, gránátvörös – kék csíkozású, hazai mezt.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,kényelmes viselet utcára,akár sportolásra.Anyagából fakadóan a kialkítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít,kánikulában is kevésbé izzadunk a pólóban.Az Argentin kiválóság Lionel Messi, ebben a mezben fog pályára lépni hazai pályán a Nou Camp stadionban hazai közönség előtt.


A mez főbb jellemzői:

-Barcelona hazai mez hátán Messi felirattal

-2018-19-es piros-kék színben

-Vékony függőleges csíkos

-Hímzett sárga Nike logo

-Varrott klub címer

-Mell résznél szponzor felirat a Rakuten látható

-Kereknyakú kialakítás, kényelmes viselet

-Nyak résznél belül is és hátul piros-sárga katalán szimbólum

Az FC Barcelona 2018-19-ess hazai meze, melyet a katalán szimpatizánsok előszeretettel hordanak a csapat Camp Nouban játszott mérkőzésein. Ezzel a felsővel színesíthetjük szurkolói relikviáinkat, de edzésre is alkalmas, valamint elhanyagolhatatlan kelléke a barátokkal történő meccsnézéseknek, vagy közös focizáshoz.Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Barcelona 2018/19-es hazai mez mely kitűnő ajándék lehet minden Barca szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a katalánokat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában