Barcelona sportszár 2020/21 (Vendég)

Barcelona sportszár 2020/2021(Vendég)

Új termék

Barcelona sportszár 2020/21-as hazai széria

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 78% nylon, 4% pamut, 14% poliészter, 4% spandex amely garantálja lábainak a makulátlan kényelemet és a könnyedebb szellőzést intenzív sportolás esetén is és kényelmet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

7 990 Ft‎

Ugyan az ősz már beköszöntött, a top bajnokságok még nem rajtoltak el, ami a koronavírus járványnak köszönhető világszerte. Minden futballrajongó tűkön ülve várja, hogy mikor láthatja pályára lépni kedvenc játékosait. Ezekben a nehéz időkben azonban muszáj a csapat mellett állni, és támogatni őket, ezért, ha te is az FC Barcelona gárdájának vagy az elkötelezett rajongója, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete, nike logóval és Barca felirattal ellátott vendég sportszárat, amelyet olyan futballisták viselnek majd a mérkőzéseken, mint Antoine Griezmann, Ansu Fati, vagy éppen Lionel Messi, aki kishíján elhagyta a gránátvörös – kék alkulatot. Ugyan az előző szezonban egy nagy vereséggel búcsúztak Messiék a Bajnokok Ligája küzdelmeitől, nem titkolt szándékuk az, hogy a 2020/21-es idényben újra a csúcsra jussanak, és elhódítsák a serleget. Ezért szeretnék megerősíteni a vezetők a klubot, így került szóba Eric Garcia neve, aki közel 20 millió € ellenében kerülhetne a Manchester City gárdájától Spanyolországba. Mellette egyébként a szigetországból egy másik labdarúgót, a liverpool középpályását, Georginio Wijnaldumot is szeretnék, akiért 40 millió €-t sem sajnálna a klub.

A termék főbb jellemzői:

-Barcelona vendég sportszár 2020-21-es szezon
-Anyagában szőtt  Nike logó 
-Hátul vádli résznél vízszinten piros csíkozás
-Talprésznél csúszásgátló szövet
-Eredeti Nike termék
-Dri-Fit technológiával készült

-fekete színű


Barcelona 2020-2021-es vendég sportszár eredeti Nike minőségben mely elsősorban sportolásra készült .Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,kényelmes viselet utcára,akár sportolásra.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában