Barcelona mez 2019/20 (Vendég)

Barcelona mez 2019/20 (Vendég)

Új termék

Barcelona mez 2019/20 vendég széria

Anyaga:

DRI-Fit kialakitású,ami egy különlegesen épített szövetet jelent, mely kiváló izzadság felszívó funkcióval rendelkezik, segítve ezzel a test természetes hűtési mechanizmusát, ezáltal bőre száraz marad.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

24 990 Ft‎

Ha Te is elkötelezett szurkolója vagy a katalán együttesnek, akkor itt megtaláltad a számodra megfelelő darabot, ugyanis megérkezett a hivatalos, eredeti sárga színű Barcelona vendég mez, Klublogóval és Nike márkajellel ellátva, amelyet nem csak Te, de olyan nagyszerű játékosok fognak magukra ölteni mint: Messi, Luis Suarez, Gerard Pique, Jordi Alba, Arthur Melo, Clement Lenglet, vagy éppen az újonnan szerződtetett Antoine Griezmann. A csapat előző idényben elbukott a Bajnokok Ligája elődöntőjében, ami nagy csapás volt az egyesület számára, viszont a nehezebb időkben is szükségük van a kitartó és támogató szurkolók buzdítására, így ne habozz és szerezd meg most ezen kiváló terméket, amelyben a 2019/20-as idényt végig szurkolhatod. Remek ajándék lehet barátaid, esetleg családtagjaid számára, ugyanis ez minden fanatikus szurkoló számára elengedhetetlen darab. Vedd fel barátaiddal való közös focimeccseken, vagy edzéseken, és válj a Barcelona focicsapat tagjává!

A mez főbb jellemzői:

-Barcelona vendég mez 2019-20-as sárga színben

-Hímzett sárga Nike logo

-Varrott klub címer

-Mell résznél szponzor felirat a Rakuten látható

-Kerek nyakú kialakítás, kényelmes viselet

-Nyak résznél hátul látható piros-sárga katalán szimbólum

Az FC Barcelona 2019-20-as vendég meze, melyet a katalán szimpatizánsok előszeretettel hordanak a csapat Camp Nouban játszott mérkőzésein. Ezzel a felsővel színesíthetjük szurkolói relikviáinkat, de edzésre is alkalmas, valamint elhanyagolhatatlan kelléke a barátokkal történő meccsnézéseknek, vagy közös focizáshoz.Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Barcelona 2019/20-as hazai mez mely kitűnő ajándék lehet minden Barca szurkoló részére, hiszen egyentlenegy fanatikus gyűjteményéből sem hiányozhat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában