Barcelona mez 2020/21 (kupa)

Barcelona mez 2020/21 (kupa)

Új termék

Barcelona mez 2020/21 kupa széria

Anyaga:

Dri-Fit technológiával gyártott 100%-polyester, mely kialakításának hála hő és izzadság szabályozó, ezáltal tökéletes szellőzést biztosít. Intenzív sportolás esetén a keletkezett nedvesség szétáramlik az elvezető csatornákon, így bőre száraz marad.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

26 990 Ft‎

Mindenki nagy örömére megkezdődnek a Bajnokok Ligája küzdelmei is az európai alakulatok számára. Külön érdekesség, hogy újra köszönthetünk magyar csapatot a sorozatban. Ezúttal a Ferencváros gárdája jutott be a legrangosabb kupasorozatba, ahol nem kis ellenfeleket kapott. A Fradi a Barcelona, Juventus és Dinamo Kijev gárdáival mérkőzik meg a továbbjutásért. Az első mérkőzést idegenben kezdik a Camp Nouban a Barcelona ellen. A katalán együttes az új idényre új mezt is bemutatott. Ha te is fanatikus szurkolója vagy a Lionel Messi vezette egyesületnek, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, rózsaszín, nike és klub logóval ellátott kupamezt, amely elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek. Anyagának köszönhetően nem csak a kinti tréningekhez és focizáshoz kiváló, de a benti munkavégzéshez is tökéletes, ugyanis légáteresztő technológiájának köszönhetően nem izzadunk bele olyan gyorsan. Ha szeretnéd meglepni ezzel ismerőseidet és barátaidat, akkor az születésnapjukon vagy akár névnapjukon tökéletes ajándék lehet. Siess, rendeld meg még ma és nézzétek együtt a soron következő találkozókat egyen felsőben.

A mez főbb jellemzői:

- Barcelona kupa mez 2020/21-es széria

- Rózsaszín színben

- Hímzett Nike logo

- Varrott klub címer

- Mell résznél szponzor felirat Rakuten látható

- Kerek nyakú kialakítás, kényelmes viselet

Az FC Barcelona 2020/21-es kupa meze, mellyel színesíthetjük szurkolói relikviáinkat, de edzésre is alkalmas, valamint elhanyagolhatatlan kelléke a barátokkal történő meccsnézéseknek, vagy közös focizáshoz. Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Barcelona 2020/21-es kupa mez mely kitűnő ajándék lehet minden Barca szurkoló részére.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában