Barcelona mez 2019/20 (Hazai)

Barcelona mez 2019/20 (Hazai)

Új termék

Barcelona mez 2019/20 hazai széria

Anyaga:

Dri-Fit technológiával gyártott 100%-polyester, mely kialakításának köszönhetően hő és izzadság szabályzó ezáltal tökéletes szellőzést biztosít. Intenzív sportolás, esetén a keletkezett nedvesség szétáramlik az elvezető csatornákon így a termék szárazon tart.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

24 990 Ft‎

Tervezd újra Barcelona kollekciódat, és vásárold meg a klub első számú hazai mezét, mely jelentős mértékben eltér a tradícionálisan függőlegesen piros-kék csíkos meztől és ezúttal a Horvát mintás kockás designt alkalmazza.Az FC Barcelona együttese a 2018/19-es idényben simán nyerte meg a spanyol labdarúgó bajnokságot, a La Ligát, ugyanis kilenc ponttal előzte meg a második helyezett Atletico Madridot, valamint tizenkilenccel a nagy rivális Real Madridot. A Bajnokok Ligájában az elődöntőig jutott a Valverde irányította alakulat, ugyanis egy hazai 3-0-s sikert követően a Liverpool ellen alul maradtak, mivel a visszavágón Angliában 4-0-ra kaptak ki a későbbi győztes gárdától. Csalódottságra azonban nincs oka a rajongóknak, hiszen a következő idényben újra harcba szállnak a legrangosabb európai kupáért. Ennek megfelelően már piacra is dobták legújabb termékeiket. Köztük van a hivatalos, gránátvörös – kék kockás, nike és klub logóval ellátott hazai mez is, amelyet olyan futballisták viselnek majd, mint Lionel Messi, Philippe Coutinho, Luis Suárez, Ousmane Dembélé, Arturo Vidal, Kevin-Prince Boateng, Gerard Piqué, Arthur Melo, Ivan Rakitic, vagy éppen Sergio Busquets. Ha te is a katalán alakulat elkötelezett rajongója vagy és szeretnéd magad te is a játékosok bőrében érezni, akkor ebben a felsőben ezt könnyedén megteheted. Elengedhetetlen kelléke ugyanis a szurkolói összejöveteleknek és közös meccsnézéseknek is. Siess, rendeld meg még ma! Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és izguljátok végig ebben kedvenceitek találkozóit.A játékosok mint Lionel Messi,  vagy az Uruguayi gólvágó Luis Suarez ebben a mezben fog pályára lépni hazai pályán a Nou Camp stadionban hazai közönség előtt.

A mez főbb jellemzői:

-Barcelona hazai mez 2019-20-as piros-kék színben

-Kockás mintázat

-Hímzett sárga Nike logo

-Varrott klub címer

-Mell résznél szponzor felirat a Rakuten látható

-Kerek nyakú kialakítás, kényelmes viselet

-Nyak résznél elől látható piros-sárga katalán szimbólum

Az FC Barcelona 2018-19-ess hazai meze, melyet a katalán szimpatizánsok előszeretettel hordanak a csapat Camp Nouban játszott mérkőzésein. Ezzel a felsővel színesíthetjük szurkolói relikviáinkat, de edzésre is alkalmas, valamint elhanyagolhatatlan kelléke a barátokkal történő meccsnézéseknek, vagy közös focizáshoz.Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Barcelona 2019/20-as hazai mez mely kitűnő ajándék lehet minden Barca szurkoló részére, hiszen a maga nemében kuriózum a kockás mintázat ami egyentlenegy fanatikus gyűjteményéből sem hiányozhat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában