Barcelona sportszár 2020/21 (kupa)

Barcelona sportszár 2020/21 (kupa)

Új termék

Barcelona sportszár 2020/21-es kupa széria

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 78% nylon, 4% pamut, 14% poliészter, 4% spandex amely biztosítja a lábnak optimális kényelemet és a könnyedebb szellőzését intenzív sportolás közben.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

7 990 Ft‎

Nem minden fanatikus rajongó álma teljesülhet azzal, hogy pályára léphet az FC Barcelona együttesében. Ha te is elkötelezett támogatója vagy a katalán sztárcsapatnak és beszerezted már a hivatalos kupa mezt és shortot, akkor ne hiányozzon a teljes szettből a rózsaszín – zöld színű, nike logóval és Barca felirattal ellátott sportszár sem. Ebben elképzelheted, hogy te is Antoine Griezmann, Philippe Coutinho, vagy éppen Ansu Fati mellett lépsz be a Camp Nou gyepére a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája találkozón. Ez nem csak a közös meccsnézések és a szurkolói összejövetelek elengedhetetlen kelléke, de a kültéri és beltéri tréningekhez is kiválóan alkalmas lehet. Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Barcelona szurkolója. A csapat nincs könnyű csoportban a legrangosabb európai kupasorozatban, hiszen a Ferencváros mellett a juventus és a Dinamo Kijev is itt tanyázik és pályázik a továbbjutásra. Szurkold ki ebben a szettben kedvenceidnek a továbbjutást. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla! Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon!

A termék főbb jellemzői:

- Barcelona kupa sportszár 2020/21-es szezon
- Anyagában szőtt fekete Nike logó
- Talprésznél csúszásgátló szövet
- Eredeti Nike termék
- Dri-Fit technológiával készült


Barcelona 2020/21-es kupa sportszár eredeti Nike minőségben mely elsősorban sportolásra készült. Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, kényelmes viselet utcára, akár sportolásra.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában