Barcelona Messi mez 2020-21 (hazai)

Barcelona Messi mez 2020/21 (hazai)

Új termék

Barcelona Messi mez 2020/21 (hazai)

Anyaga:

Dri-Fit technológiával gyártott 100%-polyester, mely kialakításának hála hő és izzadság szabályozó, ezáltal tökéletes szellőzést biztosít. Intenzív sportolás esetén a keletkezett nedvesség szétáramlik az elvezető csatornákon, így bőre száraz marad.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

31 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy az FC Barcelona egyik legnagyobb magyarországi szurkolója. Vásárold meg nálunk a csapat hivatalos, nike és klub logóval ellátott, gránátvörös – kék színű, Messi felirattal ellátott hazai mezt és tekintsd magad te is a katalán sztárcsapat labdarúgójának, akik szintén ebben lépnek pályára a találkozókon. Szurkolj ebben kedvenc csapatod összes mérkőzésén. Anyagának köszönhetően nagyon kényelmes viseletet biztosít, a melegebb napokon is bátran viselhetjük, ugyanis jó légáteresztő képességgel bír, így nem izzadunk bele olyan könnyedén. Az alakulatnak elkél a bíztatás, hiszen hét lejátszott találkozót követően csak a nyolcadik helyen állnak három győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel. Ez a felső elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Hatalmas meglepetést okozhatunk vele ismerőseink és barátaink születésnapján, vagy akár névnapján. Vásárold meg ezt a közelgő karácsonyi ünnepekre, és okozz örömet vele gyermekednek. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla.

A mez főbb jellemzői:

- Barcelona Messi hazai mez 2020/21-es széria

- Csíkos mintázat

- Hímzett sárga Nike logo

- Varrott klub címer

- Mell résznél szponzor felirat Rakuten látható

- Kerek nyakú kialakítás, kényelmes viselet

Az FC Barcelona 2020/21-es hazai Messi meze, melyet a katalán szimpatizánsok előszeretettel hordanak a csapat Camp Nouban játszott mérkőzésein. Ezzel a felsővel színesíthetjük szurkolói relikviáinkat, de edzésre is alkalmas, valamint elhanyagolhatatlan kelléke a barátokkal történő meccsnézéseknek, vagy közös focizáshoz.Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Barcelona 2020/21-es hazai mez mely kitűnő ajándék lehet minden Barca szurkoló részére.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában