Barcelona short 2020/21 (kupa)

Barcelona short 2020/21 (kupa)

Új termék

Barcelona short 2020/21 (kupa)

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester, mely a beépített panelek segítségével elvezeti a keletkezett hőt és verejtékcseppeket, így viselőjének a belső háló segítségével tökéletes szellőzését biztosít intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

11 990 Ft‎

Talán minden fanatikus rajongó vágyik arra, hogy egyszer kedvenc csapata stadionjában és felszerelésében lépjen pályára. Talán a fanatikus FC Barcelona rajongók is szeretnének egyszer Lionel Messi mellett bevonulni a Camp Nou gyepszőnyegére. Ha te is közéjük tartozol és szeretnél magadnak egy olyan nadrágot, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Antoine Griezmann, Philippe Coutinho, vagy éppen Ansu Fati viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a katalán alakulat hivatalos, fekete, nike és klub logóval ellátott kupa shortját. Ez nem csak elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek, de a testnevelés órára is remek kiegészítő lehet. Anyagának köszönhetően nem izzadunk bele olyan könnyen, így nem csak a nyári forróságban odakint, hanem a téli hidegebb időben a meleg teremben is bátran felvehetjük. Ebben te is elképzelheted azt, hogy az idei Bajnokok Ligája esztendőben te is pályára lépsz a magyar bajnok Ferencváros ellen. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és nézzétek egyen felszerelésben a csapat mérkőzéseit.

A short főbb jellemzői:

- Barcelona kupa short 2020/21-es széria, fekete színben
- Hímzett rózsaszín Nike logó
- Varrott klub címer
- DRI-FIT technológia
- Belül hálós kialakítás
- Deréknál zsinór segítségével, könnyen állítható a megfelelő méretre

Tervezd újra Barcelona kollekciódat, és vásárold meg a klub kupa shortját, mely ebben a szezonban fekete színű. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, kényelmes viselet utcára, sportolásra egyaránt. Anyagából fakadóan és a belső háló segítségével a hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba ,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít. A Barcelona hivatalos kupa shortja, amelyben minden játékos pályára lép az idegenbeli kupa találkozókon. Barcelona 2020/21-es kupa short, mely kitűnő ajándék lehet minden Barca szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a katalánokat!

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában