Barcelona Gyerekszett 2020/21

Barcelona Gyerekszett 2020/21

Új termék

Barcelona 2020/21-es Gyerekszett

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó, így megteremti viselőjének a kifogástalan szellőzést és kényelmet, intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

23 990 Ft‎

Az FC Barcelona egykori legendás futballistája, Ronald Koeman vette át a katalánok vezetését, és rögtön komoly változtatásokat akar bevezetni a kereten belül. A gárdát rengeteg negatív eredmény érte a 2019/20-as szezonban, hiszen lemaradtak a LaLiga első helyezéséről, ugyanakkor csúfos vereséget szenvedtek a Bajnokok Ligájában is Bayern München alakulatától, amelynek hatására a Barcelona ikonja, Lionel Messi is távozni akart, és inkább a Manchester Cityben akarta befejezni pályafutását, ám a vezetőség az utolsó pillanatban maradásra bírta az argentin világsztárt. Vajon sikerül-e összeszednie magát a Barcelonának és ismét a régi fényében tündökölnie az egyesületnek? Amennyiben a gyermeke is imádattal figyeli a katalánok meccseit, és szeretné meglepni egy olyan egyedi termékkel, amellyel különlegesebbé teheti a szurkolásokat, akkor a figyelmébe ajánljuk a 2020/21-es, eredeti, hivatalos, FC Barcelona klub logós, Nike márkajeles, klasszikus gránátvörös-kék színű gyerekszettünket, amelyet fociedzések alkalmával is bátran magára ölthet gyermeke! Ne habozzon, lepje meg porontyát ezzel a kivételes termékkel!

A mez főbb jellemzői:

-Barcelona Gyerekszett 2020/21-es piros-kék, csíkos mezzel
-Himzett sárga Nike logó
-Varrott klub címer
-Kereknyakú kialakítás,kényelmes viselet

Viselje gyermeke is büszkén ezt a minden részletében eredeti mez szettet, melyet a csapat egész szezon során használ.Tervezd újra Barcelona kollekciódat, és vásárold meg a klub első számú hazai mezét, mely tradícionálisan függőlegesen piros-kék csíkos.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,kényelmes viselet utcára,akár sportolásra.Anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.A játékosok mint Lionel Messi,  vagy az ügyeletes gólvágó Luis Suarez ebben a mezben fog pályára lépni hazai pályán a Nou Camp stadionban hazai közönség előtt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában