Borussia Dortmund Haaland mez 2020/21 (Hazai)

Borussia Dortmund Haaland mez 2020/21 (Hazai)

Új termék

Borussia Dortmund Haaland mez 2020/21 (Hazai)

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze, ugyanakkor a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének hála a keletkező izzadság könnyedén távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

30 990 Ft‎

A Borussia Dortmund alakulata elképesztő fogást csinált Erling Haaland leigazolásával, ugyanis a norvég labdarúgó az előző idényben 15 mérkőzésen 13 gólt szerzett a Bundesligában, még idén 6 mérkőzésen 6 alkalommal volt eredményes a támadó. Ha te is elkötelezett támogatója vagy a német gárdának, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sárga – fekete színű, puma és klub logóval ellátott, Haaland feliratos hazai mezt. Viseld ezt te is a közös meccsnézéseken és a szurkolói összejöveteleken, vagy rúgd ebben a bőrt a terem focin, vagy a grundon. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosít, légáteresztő képessége miatt pedig nem izzadunk bele olyan könnyedén, így nem csak a teremben, de kint a nyári melegben is remek szolgálatot tehet. Siess, rendeld meg még ma és lepd meg vele ismerőseidet vagy akár barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon, esetleg a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával. A klub jelenleg a harmadik helyen áll a német pontvadászatban, azonban nagy esélyük van a bajnoki cím elhódítására igaz, a nagy rivális Bayern München ellen senkinek sincs könnyű dolga.

A termék főbb jellemzői:

- Borussia Dortmund 2020/21-es Haaland hazai Puma mez

- DryCell technológiával készült 100% polyester

- Hő és izzadás szabályozóval ellátott, így szellőzése tökéletes

- Eredeti Puma termék

- Kiváló minőségű, kényelmes viselet

- BVB címerrel és Puma jellel ellátott

A Dortmund az idei Bundesliga kiírásban a 2. helyet szerezte meg a bajnokságban, így indulhat a legrangosabb kupában a Bajnok ligájában. A hazai mezük hűen tükrözi a modernitást és egyszerűséget, ami minden fanatikus számára csábító lehet. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít. Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Dortmund szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben a legújabb Dortmund mezre vágysz vagy csak egy eredeti BVB mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak mérkőzésén.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Borussia Dortmund 2013/14 Vendég mez

Borussia Dortmund 2013/14 Vendég mez

Borussia Dortmund 2013-2014 idegenbeli mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100 % polyester Chelsea bevonuló pulóver Climacool gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából. 

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában