Borussia Dortmund sportszár 2020/21 (vendég)

Borussia Dortmund sportszár 2020/21 (vendég)

Új termék

Borussia Dortmund sportszár 2020/21 vendég széria

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze, ugyanakkor a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének hála a keletkező izzadság könnyedén távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

7 990 Ft‎

Talán minden fanatikus Borussia Dortmund rajongó álma, hogy egyszer saját csapata felszerelésében léphessen pályára kedvencei stadionjában. Ha te is közéjük tartozol, és szeretnéd közelebb hozni magadhoz ezt az érzést, beszerezted már a gárda vendég mezét és shortját, akkor a teljes összhang eléréséhez szükséged lesz a hivatalos, fekete színű, 1909 felirattal ellátott sportszárra is, amely elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Anyagának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, így a meleg időben is bátran ajánljuk a kinti és mellette a benti tréningek elvégzéséhez is. Ebben lépnek pályára a gárda játékosai, köztük Mats Hummels, Erling Haaland, vagy éppen Marco Reus. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon. A Dortmund a Bundesliga szezonját győzelemmel kezdte, aztán becsúszott egy vereség a második fordulóban, amit sikerült két győzelemmel kijavítani. Talán így a szurkolók is bizakodhatnak, hiszen szeretnék, ha szeretett alakulatuk újra bajnoki címet nyerhetne.

A termék főbb jellemzői:

- Borussia Dortmund 2020/21-es vendég Puma sportszár

- Eredeti Puma termék

- Kiváló minőségű, kényelmes viselet

- Egyedi szőtt minta

- Fekete színben sárga 1909 mintával

A Dortmund az idei Bundesliga kiírásban a 2. helyet szerezte meg a bajnokságban, így indulhat a legrangosabb kupában a Bajnok ligájában. A vendég sportszár a mezhez illeszkedve hűen tükrözi a modernitást és egyszerűséget, ami minden fanatikus számára csábító lehet. Ez a sportszár kitűnő ajándék lehet minden Dortmund szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben a legújabb Dortmund mezedet ki akarod egészíteni.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Borussia Dortmund 2013/14 Vendég mez

Borussia Dortmund 2013/14 Vendég mez

Borussia Dortmund 2013-2014 idegenbeli mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100 % polyester Chelsea bevonuló pulóver Climacool gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából. 

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában