Dortmund mez 2020/21 (vendég)

Dortmund mez 2020/21 (vendég)

Új termék

Dortmund mez 2020/21 (vendég)

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze, ugyanakkor a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének hála a keletkező izzadság könnyedén távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

25 990 Ft‎

Találd meg számodra a legmegfelelőbb terméket a 2020/21-es Bajnokok Ligája és Bundesliga sorozatra. Ha te vagy Magyarország legnagyobb Borussia Dortmund fanatikusa, akkor a figyelmedbe ajánljuk a gárda hivatalos, fekete színű, puma és klub logóval ellátott vendég mezét, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Mats Hummels, Erling Haaland, vagy éppen Marco Reus is viselnek egy – egy találkozón. Lepd meg magad, vagy akár ismerőseid születésnapjukon vagy névnapjukon és nézzétek meg együtt kedvenceitek összes mérkőzését. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így nem csak a kinti, de a benti munkavégzéshez is ajánljuk, ugyanis nem izzadunk bele olyan könnyedén. Ebben megmutathatod, hogy melyik alakulat elkötelezett támogatója vagy. Büszkén képviselheted benne kedvenceid színeit és címerét. Siess, rendeld meg még ma. Vedd fel ezt akár a hétköznapokon is. A csapat remekül kezdte a Bundesliga szezonját, négy fordulót követően a harmadik helyen áll a pontvadászatban, így minden esélye meg van arra, hogy megnyerjék a bajnokságot.

A termék főbb jellemzői:

- Borussia Dortmund 2020/21-es vendég Puma mez

- DryCell technológiával készült 100% polyester

- Hő és izzadás szabályozóval ellátott, így szellőzése tökéletes

- Eredeti Puma termék

- Kiváló minőségű, kényelmes viselet

- BVB címerrel és Puma jellel ellátott

A Dortmund az idei Bundesliga kiírásban a 2. helyet szerezte meg a bajnokságban, így indulhat a legrangosabb kupában a Bajnok ligájában. A hazai mezük hűen tükrözi a modernitást és egyszerűséget, ami minden fanatikus számára csábító lehet.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít. Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Dortmund szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben a legújabb Dortmund mezre vágysz vagy csak egy eredeti BVB mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak mérkőzésén.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Borussia Dortmund 2013/14 Vendég mez

Borussia Dortmund 2013/14 Vendég mez

Borussia Dortmund 2013-2014 idegenbeli mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100 % polyester Chelsea bevonuló pulóver Climacool gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából. 

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában