Borussia Dortmund mez 2017/18 (Kupa)

Borussia Dortmund mez 2017/18 (Kupa)

Új termék

Borussia Dortmund  mez 2017-2018 Kupa

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és verejték elvezető szövetekből készült.Az anyag feladata a felesleges verejték eltávolítása a bőrfelülettől, egyúttal elősegíteni és felgyorsítani a megfelelő szellőzést

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

22 990 Ft‎

A Borussia Dortmund szinte mindig esélyese a német kupa elhódításának. A csapat éppen ezért mindig különleges mezekkel készül a párharcokra. Ilyen a csapat által piacra dobott, szürke, puma, klub logóval ellátott szerelése is, ami egyáltalán nem tükrözi az alakulat hagyományos színeit. Elengedhetetlen kelléke ez a meccsnézéseknek, baráti összejöveteleknek, közös focizásoknak is. Ha szeretnénk ismerősünket meglepni születésnapjára vagy névnapjára, akkor ez tökéletes választás lehet.Szürke színű mez melyet olyan játékosok viselnek, mint Götze, Aubameyang vagy Reus. . Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít intenzív igénybevétel estén is.


A termék főbb jellemzői:


- 2017/18-as Puma mez kupa széria

- DryCell technológiával készült 100% polyester

- Hő és izzadás szabályozóval ellátott, így szellőzése tökéletes

- Eredeti Puma termék

- Kiváló minőségű, kényelmes viselet

- Szürke szín, fehér csíkokkal

- Evonik feliratos, kerek nyakú kialakítás

- BVB címerrel és Puma jellel ellátott

- Hátulján derék Dortmund felirat


Az átigazolási szezon lezártával némi meglepetésre maradt az egyesületnél a gólkirály Aubameyang, de távozott a Barcelonához Dembélé. A játékosért óriási összeget kasszírozott a Ruhr vidéki egyesület, amit ismételten befektet reményteles fiatalokba ezzel is fenntartva az egyesület pénzügyi helyzetét és stabilitását.Ez a különleges mez kitűnő ajándék lehet minden Dortmund szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti BVB mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak mérkőzésén.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Borussia Dortmund 2013/14 Vendég mez

Borussia Dortmund 2013/14 Vendég mez

Borussia Dortmund 2013-2014 idegenbeli mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100 % polyester Chelsea bevonuló pulóver Climacool gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából. 

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában