Borussia Dortmund sportszár 2020/21 (hazai)

Borussia Dortmund sportszár 2020/21 (hazai)

Új termék

Borussia Dortmund sportszár 2020/21 hazai széria

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze, ugyanakkor a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének hála a keletkező izzadság könnyedén távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

7 990 Ft‎

Minden együttese bemutatta már az új szezonra készült termékeit. Nem késlekedett ezzel a Borussia Dortmund gárdája sem, akik már piacra is dobták ezeket a ruhadarabokat. Ha te is fanatikusan rajongsz a német sztárcsapatért, és már megszerezted magadnak a gárda hazai mezét és shortját, akkor nem hiányozhat a hivatalos, sárga színű, fekete csíkos, 1909 számmal ellátott sportszár sem. A teljes szettben megmutathatod mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Dortmund rajongója. Ebben lépnek pályára a labdarúgók is, köztük Nico Schulz, Axel Witsel, vagy éppen Thomas Delaney. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a nagyobb melegben, vagy akár a beltéri tréningeken sem izzadunk bele olyan könnyen. Ugyan a csapat jócskán lemaradt a bajnoki első helyről a Bayern München mögött, azért, hogy az alakulat harca szállhasson a bajnoki címért, erősített a vezetőség. Megszerezték Emre Cant 25 millió €-ért a juventus csapatától, és sikerült leigazolniuk a Birmingham 17 esztendős tehetséges futballistáját, Jude Bellinghamet 26,5 millió € ellenében..

A termék főbb jellemzői:

- Borussia Dortmund 2020/21-es hazai Puma sportszár

- Eredeti Puma termék

- Kiváló minőségű, kényelmes viselet

- Egyedi szőtt minta

-Sárga színben fekete 1909 mintával

A Dortmund az idei Bundesliga kiírásban a 2. helyet szerezte meg a bajnokságban, így indulhat a legrangosabb kupában a Bajnok ligájában. A hazai sportszár a mezhez illeszkedve hűen tükrözi a modernitást és egyszerűséget, ami minden fanatikus számára csábító lehet. Ez a sportszár kitűnő ajándék lehet minden Dortmund szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben a legújabb Dortmund mezedet ki akarod egészíteni.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Borussia Dortmund 2013/14 Vendég mez

Borussia Dortmund 2013/14 Vendég mez

Borussia Dortmund 2013-2014 idegenbeli mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100 % polyester Chelsea bevonuló pulóver Climacool gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából. 

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában