Borussia Dortmund mez 2018/19 (Hazai)

Borussia Dortmund mez 2018/19 (Hazai)

Új termék

Borussia Dortmund mez 2018/19 hazai

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, kimerítő intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

23 990 Ft‎

Borussia Dortmund 2018/19-es hazai mez, klasszikus sárga-fekete színben, mely kiválóan alkalmas sportolásra és utcai viseletre egyaránt, de ajánlott viselet barátokkal való meccsnézésre is.A Borussia Dortmund évről – évre méltó kihívója a 2017/18-es bajnok Bayern München együttesének. Ha te is a sárga – feketéknek szurkolsz, és szeretnéd támogatni az együttest, akkor válaszd a csapat eredeti, sárga – fekete, puma és klub logóval ellátott, hazai mezét, amelyet olyan futballisták viselnek majd a 2018/19-es szezon során, mint Marco Reus, Mario Götze, Kagava, Schmelzer, vagy éppen a csapathoz frissen szerződtetett két játékos, Thomas Delaney és Abdou Diallo, akik 20 és 28 millió € ellenében szerződtek a német együtteshez. Ha szeretnéd magadat az ő helyükbe képzelni, akkor rendeld meg még ma a felsőt, és izguld végig ebben a termékben a gárda mérkőzéseit. A Borussia Dortmund az idei Bundesliga kiírásban a 4. helyet szerezte meg a bajnokságban, így még indulhat a legrangosabb kupában a Bajnok ligájában.A hazai mezük hűen tükrözi a modernitást és egyszerűséget, ami minden fanatikus számára csábító lehet. .Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.

A termék főbb jellemzői:

- 2018/19-es hazai Puma mez

- DryCell technológiával készült 100% polyester

- Hő és izzadás szabályozóval ellátott, így szellőzése tökéletes

- Eredeti Puma termék,kar része fekete

- Kiváló minőségű, kényelmes viselet

- Sárga színű-fekete díszítéssel

- Evonik feliratos

- BVB címerrel és Puma jellel ellátott

- Hátulja Dortmund feliratos

Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Dortmund szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti BVB mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak mérkőzésén.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Borussia Dortmund 2013/14 Vendég mez

Borussia Dortmund 2013/14 Vendég mez

Borussia Dortmund 2013-2014 idegenbeli mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100 % polyester Chelsea bevonuló pulóver Climacool gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából. 

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában