Borussia Dortmund mez 2021/22 (Hazai)

Borussia Dortmund mez 2021/22 (Hazai)

Új termék

Borussia Dortmund mez 2021/22-es hazai széria

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze, ugyanakkor a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének hála a keletkező izzadság könnyedén távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

26 990 Ft‎

Kiütéses győzelemmel kezdte meg szereplését a Borussia Dortmund együttese a 2021 – 2022-es Bundesliga szezonjában, ugyanis a nyitányon 5-2-vel küldte haza a Signal Iduna Parkból az Eintracht Frankfurt együttesét. A találkozón 2 gólt szerzett az az Erling Haaland, akiért több nagy csapat is bejelentkezett már. Úgy tűnik, hogy idén nagy vetélytársa akad a Bayern Münchennek a bajnoki cím megszerzésében. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók is viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sárga színű, puma és klub logóval ellátott hazai mezt, amely anyagának köszönhetően szinte bármely évszakban kényelmes viseletet biztosít. Jó vízelvezető képessége miatt nem izzadunk bele olyan könnyedén, így a hűvösebb időben is bátran használhatjuk. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjuk vagy névnapjuk alkalmával és szurkoljatok egyen felsőben a csapat találkozóin. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

- Borussia Dortmund 2021/22-es hazai Puma mez

- DryCell technológiával készült 100% polyester

- Hő és izzadás szabályozóval ellátott, így szellőzése tökéletes

- Eredeti Puma termék

- Kiváló minőségű, kényelmes viselet

- BVB címerrel és Puma jellel ellátott

köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Dortmund szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben a legújabb Dortmund mezre vágysz vagy csak egy eredeti BVB mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak mérkőzésén.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Borussia Dortmund 2013/14 Vendég mez

Borussia Dortmund 2013/14 Vendég mez

Borussia Dortmund 2013-2014 idegenbeli mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100 % polyester Chelsea bevonuló pulóver Climacool gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából. 

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában