Borussia Dortmund mez 2017/18 (Hazai)

Borussia Dortmund mez 2017/18 (Hazai)

Új termék

Borussia Dortmund 2017-2018-as hazai Puma mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, kimerítő intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

22 990 Ft‎

Borussia Dortmund 2016-17-es hazai mez,klasszikus sárga-fekete színben, mely kiválóan alkalmas sportolásra és utcai viseletre egyaránt, de ajánlott viselet barátokkal való meccsnézésre is. A Borussia Dortmund az idei Bundesliga kiírásban a 3. helyet szerezte meg a bajnokságban, így indulhat a legrangosabb kupában a Bajnok ligájában.A hazai mezük hűen tükrözi a modernitást és egyszerűséget, ami minden fanatikus számára csábító lehet. A sárga színű, címerrel illetve a Puma logóval ellátott, dresszben olyan nagyszerű játékosok lépnek pályára, hazai pályán a Signal Iduna Park-ban mint Marco Reus, Pierre-Emerick Aubameyang vagy Mario Götze.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.

 

A termék főbb jellemzői:

 - 2017/18-as hazai Puma mez

 - DryCell technológiával készült 100% polyester

 - Hő és izzadás szabályozóval ellátott, így szellőzése tökéletes

 - Eredeti Puma termék

 - Kiváló minőségű, kényelmes viselet

 - Sárga színű-Fekete mintával

 - Evonik feliratos

 - BVB címerrel és Puma jellel ellátott

 - Hátulja Dortmund feliratos

 

A csapat életében jelentős izgalmakat hozhat a nemsokára nyíló átigazolási piac, hiszen a csapat gólvágóját és a Bundesliga gólkirályát Aubameyangot a legnagyobb klubok csábítják. Elképesztő összegek jelennek meg a sajtóban  és az utolsó bajnoki mérkőzésen is sokat mondó volt búcsúzása a lelkes szurkolóktól...Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Dortmund szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti BVB mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak mérkőzésén.

 

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Borussia Dortmund 2013/14 Vendég mez

Borussia Dortmund 2013/14 Vendég mez

Borussia Dortmund 2013-2014 idegenbeli mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100 % polyester Chelsea bevonuló pulóver Climacool gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából. 

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában