Borussia Dortmund short 2020/21 (vendég)

Borussia Dortmund short 2020/21 (vendég)

Új termék

Borussia Dortmund short 2020/21 vendég széria

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze, ugyanakkor a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének hála a keletkező izzadság könnyedén távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

11 990 Ft‎

Ha még nem készültél fel időben a 2020/21-es Bundesliga szezonjára, akkor még most sem késő. Ha már beszerezted a megfelelő mezt, akkor ne hiányozzon a hozzá tartozó short sem. Amennyiben a Borussia Dortmund fanatikus rajongója vagy, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos sárga színű, puma és klub logóval ellátott vendég shortot, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Mats Hummels, Erling Haaland, vagy éppen Marco Reus is viselnek egy – egy találkozón. Ez a short a 2020/21-es esztendő fontos eleme, hiszen gyakran látjuk majd viszont a TV-ben és a nyomtatott sajtóban is. A csapat remekül kezdte a német pontvadászatot, ugyanis négy forduló elteltével a harmadik helyen áll a gárda. Egyetlen vereséget szenvedtek el, azt is idegenben az Augsburg gárdájától idegenben. A szurkolók azonban nem csalódottak, szeretnék, ha kedvenceik újra bajnoki címet ünnepelnének. Lepd meg ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon ezzel a shorttal. Siess, rendeld meg még ma és nézzétek végig ebben az egyesület összes mérkőzését. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is.

A termék főbb jellemzői:

- Borussia Dortmund 2020/21-es vendég Puma short

- Eredeti Puma termék

- Kiváló minőségű, kényelmes viselet

- Sárga szín, oldalt fekete betéttel

- Hímzett klublogó

- Sárga hímzett puma logó

A Dortmund az idei Bundesliga kiírásban a 2. helyet szerezte meg a bajnokságban, így indulhat a legrangosabb kupában a Bajnok ligájában. A vendég short a mezhez illeszkedve hűen tükrözi a modernitást és egyszerűséget, ami minden fanatikus számára csábító lehet. Ez a short kitűnő ajándék lehet minden Dortmund szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben a legújabb Dortmund mezedet ki akarod egészíteni.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Borussia Dortmund 2013/14 Vendég mez

Borussia Dortmund 2013/14 Vendég mez

Borussia Dortmund 2013-2014 idegenbeli mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100 % polyester Chelsea bevonuló pulóver Climacool gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából. 

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában