Borussia Dortmund mez 2019/20 (Kupa)

Borussia Dortmund mez 2019/20 (Kupa)

Új termék

Borussia Dortmund mez 2019/20 kupa széria

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és verejték elvezető szövetekből tevődött össze, ugyanakkor a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív igénybevétel és edzések esetén, szellőzésének hála a keletkező izzadság egyszerűen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

23 990 Ft‎

Ha te is a Borussia Dortmund együttesének szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben maguk a labdarúgók lépnek pályára, mint Marco Reus, a Bayern München együttesétől 30,5 millió €-ért igazolt Mats Hummels, Mario Götze, Jadon Sancho, Julian Brandt, Thorgan Hazard, akit a Mönchengladbach gárdájától szerződtettek 25,5 millió € ellenében, Maximilian Philipp, Raphael Guerreiro, Paco Alcácer, aki a Barcelonától érkezett, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sárga – fekete, puma és klub logóval ellátott kupa mezt. A német csapat a 2019/20-as esztendőben már egyszer megverte a Bayern együttesét a német szuperkupában 2-0 arányban. A szurkolók ezzel az eredménnyel joggal várhatják el a csapattól azt, hogy a következő idényben harcban lesznek a német bajnoki címért és a Bajnokok Ligájában is tisztesen helytállnak majd. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Anyagának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, így a melegebb időben sem izzadunk bele olyan könnyen. Viseld ezt az edzéseken és képviseld kedvenceid színeit és címerét mindenhol. Siess, rendeld meg még ma.

A termék főbb jellemzői:

- Borussia Dortmund 2019/20-es Kupa mez

- DryCell technológiával készült 100% polyester

- Hő és izzadás szabályozóval ellátott, így szellőzése tökéletes

- Eredeti Puma termék, sárga és fekete színkombináció

- Kiváló minőségű, kényelmes viselet

- Evonik feliratos

- BVB címerrel és Puma jellel ellátott

A Dortmund az idei Bundesliga kiírásban a 2. helyet szerezte meg a bajnokságban, így indulhat a legrangosabb kupában a Bajnok ligájában. A kupa mezük hűen tükrözi a modernitást és egyszerűséget, ami minden fanatikus számára csábító lehet.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Dortmund szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben a legújabb Dortmund mezre vágysz vagy csak egy eredeti BVB mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak mérkőzésén.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Borussia Dortmund 2013/14 Vendég mez

Borussia Dortmund 2013/14 Vendég mez

Borussia Dortmund 2013-2014 idegenbeli mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100 % polyester Chelsea bevonuló pulóver Climacool gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából. 

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában