Árcsökkenés
Borussia Dortmund mez 2017/18 (Vendég)

Borussia Dortmund mez 2017/18 (Vendég)

Új termék

Borussia Dortmund  mez 2017-2018 vendég

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és verejték elvezető szövetekből készült.Az anyag feladata a felesleges verejték eltávolítása a bőrfelülettől, és lehetővé tenni, hogy az hatékonyabban elpárologjon.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

20 990 Ft‎

22 990 Ft‎ Áfával

-2 000 Ft‎

Borussia Dortmund 2016-17-es vendég mez, most már klasszikusnak mondható fekete színben, mely kiválóan alkalmas sportolásra és utcai viseletre egyaránt, de ajánlott viselet barátokkal való meccsnézésre is. Pontosan ezért, a Borussia Dortmund piacra dobta a 2017/18-as szezonra készült új, fekete, puma, klub logóval ellátott vendég csapatmezét, amelyet olyan játékosok öltenek majd magukra, mint Götze, Aubameyang vagy Reus. Ha szeretnénk azt érezni, hogy mi is a csapat részesei vagyunk, akkor elengedhetetlen hozzá ez a termék. Tökéletes meccsnézésekhez, szurkolói összejövetelekhez, de baráti focizásokra is kitűnő viselet.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.

 

A termék főbb jellemzői:

 

 - 2017/18-as vendég Puma mez

 - DryCell technológiával készült 100% polyester

 - Hő és izzadás szabályozóval ellátott, így szellőzése tökéletes

 - Eredeti Puma termék

 - Kiváló minőségű, kényelmes viselet

 - Fekete szín,enyhe "V-nyak és galléros kialakítás

 - Evonik feliratos

 - BVB címerrel és Puma jellel ellátott

 - Hátulja Dortmund felirat


Az átigazolási szezon lezártával némi meglepetésre maradt az egyesületnél a gólkirály Aubameyang, de távozott Dembélé akiért óriási összeget kasszírozott a Ruhr vidéki egyesület, amit ismételten befektet reményteles fiatalokba ezzel is fenntartva az egyesület pénzügyi helyzetét.Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Dortmund szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti BVB mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak mérkőzésén.

 

 

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Borussia Dortmund 2013/14 Vendég mez

Borussia Dortmund 2013/14 Vendég mez

Borussia Dortmund 2013-2014 idegenbeli mez

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100 % polyester Chelsea bevonuló pulóver Climacool gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából. 

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában