Chelsea mez 2018/19 (Hazard)

Chelsea mez 2018/19 (Hazard)

Új termék

Chelsea mez Hazard felirattal 2018/19  

Anyaga:

Dre-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes viseletet biztosít intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

27 990 Ft‎

Ki ne ismerné a 2016/17-es Angol Premier League bajnok csapatának, a Chelsea FC-nek az egyik legnagyobb sztárját, a Belga válogatott motorját, Eden Hazardot. Nyáron repkedtek az euro tízmilliók a játékos kegyeiért de végül maradt a londoniaknál, azóta pedig a szerződés hoszabítás is szóba került.Ez a mez elengedhetetlen kelléke ez a szurkolói meccsnézéseknek, baráti összejöveteleknek, de akár még a közös focizásoknak is. Ha szeretnéd magad akár egy percig is a játékos bőrébe érezni,  akkor a klub hazai, kék mezét neked találták ki.Anyagának köszönhetően jó légáteresztő, így bátran ajánljuk keményebb megmérettetésekhez is. A fanatikusok számára elengedhetetlen darab! 

A termék főbb jellemzői:

-Chelsea mez Hazard felirattal 2018/19-es hazai modell

-Hivatalos eredeti Nike termék

-Kék szín, Dre-FIT technológiával készült 100%-polyester,

-Szponzor felirat

-Varrott fehér Nike logó

-Hímzett klub címer,nyakában Chesea felirat


Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket!Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a klubot.A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban. Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus haza mez 2017/18 (Dybala)

Juventus haza mez 2017/18 (Dybala)

Juventus 2017-18 as hazai mez

Anyaga: ClimaCool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes viseletet biztosít sportolás közben.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában