Árcsökkenés
Juventus mez 2022/23 (hazai)

Juventus mez 2022/23 (hazai)

Új termék

Juventus mez 2022/23 - Hazai széria

Anyaga: Aeroready technológiával  készült 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze, továbbá a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének hála a keletkező izzadság könnyedén távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

27 990 Ft‎

32 990 Ft‎ Áfával

-5 000 Ft‎

Nagy változásokon megy keresztül a Juventus együttese a nyári átigazolási időszakban. Az előző idényben a torinóiak csak a negyedik helyen végeztek a bajnokságban, most azonban szeretnének újra Scudettot nyerni. Ehhez a kezdő lépést meg is tették, ugyanis ingyen szerződtették a Paris – Saint Germain szélsőjét, Angel Di Mariát, valamint közel állnak ahhoz is, hogy újra náluk játszhasson a francia válogatott középpályás, Paul Pogba is. Mellettük véglegesítették Federico Chieasat is, akiért 40 millió eurót fizettek a Fiorentinanak. Ha te is a zebrák elkötelezett támogatója vagy és szeretnél időben felkészülni a megfelelő termékekkel a 2022 – 2023-as esztendőre, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér alapú, fekete csíkokkal díszített, adidas logóval és klub címerrel ellátott hazai mezt, amely kialakítása miatt remekül illeszkedik mindenkihez. Siess, rendeld meg még ma! Lepd meg vele szeretteidet születésnapjukon vagy akár névnapjukon!

A termék főbb jellemzői:

- Juventus hazai mez
- Hivatalos 2022/23-as eredeti Adidas termék
- Fekete -fehér, új egyedi csík mintázattal
- Varrott fekete Adidas logó
- Jeep szponzor felirat
- Hímzett klub címer
- Három aranycsillag a mez elején


Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrákat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus 2015-16-vendég mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában