Paris Saint Germain bevonuló pulóver 2020/21

Paris Saint Germain kapucnis pulóver 2020/21

Új termék

Paris Saint Germain kapucnis pulóver 2020/21 

100%-pamut, szellőzése kifogástalan termék mely szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít, akkor is, ha intenzív sportolásról van szó.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

25 990 Ft‎

A francia bajnokságot évek óta domináló Paris Saint Germain idén ismételten óriási fölénnyel vihették haza a serleget, ugyanakkor a Bajnokok Ligájában is komoly esélyekkel indulhatnak a bajnoki címért, így Thomas Tuchel csapatának még korántsem ért véget az idei hajtás. A sztárfocistákkal teli gárda nagy valószínűséggel idén is újabb játékosokat fog igazolni a piacról, így nem kizárt, hogy jövőre még erősebb kerettel indulhatnak neki a szezonnak. Amennyiben izgatottan várod, hogy kedvenc francia klub csapatod mit ér el a jövőben és szeretnél magadnak egy kivételes minőségű, egyedi ruhadarabot, amelyen a PSG címere díszeleg, akkor itt van számodra a tökéletes ajánlat! Vásárold meg most az eredeti, hivatalos, 2020/21-es, Paris Saint Germain klub logós, Nike márkajeles, kapucnis pulóverünket, amelyet a gárda tagjai, többekközt: Neymar, Kylian Mbappé vagy éppen Icardi is hordani fognak, meccsek előtti ceremóniákon, sajtótájékoztatókon. Siess, nehogy lemaradj kínálatunkról!

A termék főbb jellemzői:

 -Fekete színű 2020/21-es széria
- Végig cipzáras
- Eredeti Nike termék
- Oldalt két zsebbel, kar résznél végig futó vékony piros-kék csík
- Nike jellel és címerrel ellátott
- anyaga: 100% pamut


A terméket úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.
Ez a ruhanemű kitűnő ajándék lehet minden 
szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet. 

 

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Neymar figura

Neymar figura

Paris Saint Germain-Neymar figura

Anyaga:Műanyag

Mérete: 7-cm 

Kiváló minőségű, eredeti  termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában