Árcsökkenés
Paris Saint Germain Edzőpulóver 2021/22

Paris Saint Germain felső 2021/22

Új termék

Paris Saint Germain felső 2021/22

Anyaga:

100%-polyester, technológiának hála szellőzése makulátlan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,ezáltal a hő és az izzadság egyszerűen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

17 990 Ft‎

24 990 Ft‎ Áfával

-7 000 Ft‎

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Paris-Saint Germain csapata már Európa legjobbjai között van. A csapat valószínűleg jövőre is megnyeri a francia bajnokságot, valamint harcban lesz a Bajnokok Ligája győzelemért vívott harcban. A csapat ennek megfelelően erősítésekbe kezdett. Megszerezték az inter gárdájától Achraf Haikimit 60 millió €-ért, valamint a friss Európa Bajnok Gianluigi Donnarummát az ac milan együttesétől, illetve Sergio Ramost is a Real Madrid gárdájától ingyen. Mellettük még a liverpool középpályása, Georginio Wijnaldum is Párizsba tette át a székhelyét szintén ingyen. Ha te is a PSG-nek szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben a fent említett labdarúgók is pályára lépnek majd a bajnokságban és a BL-ben, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, kék színű, klub logóval ellátott felsőt. Siess, rendeld meg még ma! Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és izguljatok együtt kedvenceitek sikeréért. A PSG rajongó tábora már kiéhezve várják a nemzetközi sikereket, jó indokkal, hiszen kedvenc gárdájukban meg van minden, ami ahhoz kell, hogy Európa legerősebb egyesületévé váljanak. Ha te is elhivatott fan-ja vagy a párizsi egyesületnek és szeretnél magadnak egy olyan szurkolói kelléket, amelyben megjelenhetsz a szurkoló találkozókon illetve közös meccsnézéseken, akkor itt van számodra a tökéletes ajánlat! Vásárold meg most az eredeti, hivatalos, 2021/22-es, PSG klub logós, Nike márkajeles, fekete színű, 3/4-es cipzáros pulóvert, amely minden fanatikus számára tökéletes választás lehet. Siess, nehogy lemaradj kínálatunkról!

A termék főbb jellemzői:

- Kék színű 2021/22-s termék
- cipzáras
- Eredeti Nike termék
- Nike jellel és címerrel ellátott
- anyaga: 100% polyester


A terméket úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.
Ez a ruhanemű kitűnő ajándék lehet minden Psg szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet. 

 

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Neymar figura

Neymar figura

Paris Saint Germain-Neymar figura

Anyaga:Műanyag

Mérete: 7-cm 

Kiváló minőségű, eredeti  termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában