Barcelona póló 2020/21

Barcelona póló 2020/21

Új termék

Barcelona póló 2020/21

Anyaga:100%-pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék, Piros színnel és Barcelona címerrel ellátva, anyaga rendkívül kényelmes viseletet biztosít.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

12 990 Ft‎

A LaLiga egyik legkiemelkedőbb eredményeivel és történelmével rendelkező alakulata a Barcelona. A csapat rászolgált arra, hogy a világ egyik legerősebb és legsikeresebb klubjának nevezzék, azonban az utóbbi időben a gárda teljesítménye visszaesett és jóval kevesebb eredményt értek el mind a hazai bajnokságban, mind nemzetközi színtéren. Az edzőváltás és az új játékos igazolások se váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, hiszen a bajnokságban csak második helyen végeztek, ugyanakkor az idei Bajnokok Ligájában még abszolút esélyesek lehetnek a továbbjutásra. Ehhez azonban elengedhetetlenül fontos a szurkolók buzdítása, ezért, ha te is a katalánokat preferálod és szeretnél magadnak egy olyan különleges terméket, amelyben nem csak a meccseket izgulhatod végig, hanem otthoni viseletre is tökéletes kényelmet nyújt, akkor figyelmedbe ajánljuk a legfrissebb, 2020/21-es, eredeti, Nike márkajeles, Barcelona klub logós, piros színű pólónkat, amely kiváló ajándék lehet minden Barcelona fanatikus számára. Rendeld meg most!

A termék főbb jellemzői:

-Barcelona 2020/21-es póló
-Hivatalos Nike termék
-Puha anyag a maximális kényelemért
-Piros alapszín, középen Barcelona klub címer

Ezt sokan keresik, ami nem véletlen, ugyanis a Barcelona együttesénél ebben beszél Messi, Suarez, de még a klub trénere is. A piros alapú felső kialakítása miatt megnyugtató kényelemérzetet ad, kiváló szellőzésének köszönhetően pedig a nyári melegben is tökéletesen hordható. Ez a termék elengedhetetlen kelléke a meccsnézéseknek is egy kivetítő előtt de a Camp Nouban is bátran viselheted. 

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Barcelona szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a katalánokat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18 

Anyaga: Anyaga:DRI-FIT technológiával készült termék mely 100%-polyester.Az alsó hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában