Barcelona edző pulóver 2020/21 (fekete)

Barcelona edző pulóver 2020/21 (fekete)

Új termék

Barcelona pulóver 2020/21-es széria

Anyaga:

100% polyester Dri-FIT technológiával gyártott termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó,így kényelmes viseletet biztosít,intenzív sportolás közben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

21 990 Ft‎

Vásárold meg nálunk az FC Barcelona együttesének eredeti termékeit. Sosem késő beszerezni kedvenc csapatod relikviáit, vagy éppen felfrissíteni ruhatáradat. Amennyiben te vagy Magyarország legnagyobb Barca szurkolója, akkor nem hiányozhat a te kollekciódból sem a gárda hivatalos, fekete színű, nike és klub logóval ellátott edző pulóvere sem, amelyben maguk a labdarúgók, köztük Lionel Messi, Antoine Griezmann, vagy éppen Philippe Coutinho is viselnek egy – egy tréning alkalmával. Ebben te is büszkén képviselheted kedvenc alakulatod színeit és címerét. Elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek, de a beltéri és kültéri edzésekhez is kiváló lehet. Anyagának köszönhetően rendkívül jó hőtartó képességgel bír, így a hidegebb időben sem fázunk meg benne olyan könnyedén. A csapatnak szüksége van a támogatásra, hiszen harcban vannak a La Liga elsőségért, összesen két pont a lemaradásuk a rivális Atletico Madrid és egy a Real Madrid mögött. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljatok egyen felsőben kedvenceitek találkozóin.

A termék főbb jellemzői:


-Barcelona pulóver, fekete színben
-Hivatalos 2020/21-es Nike termék, Dri-FIT anyagból
-Varrott Barcelona címer
-Hímzett Nike lógó
-Szponzor felirat
-3/4-cipzáras

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.Ez a pulóver kitűnő ajándék lehet minden Barcelona szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a katalán kedvenceknek.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18 

Anyaga: Anyaga:DRI-FIT technológiával készült termék mely 100%-polyester.Az alsó hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában