Barcelona pulóver 2019/20

Barcelona pulóver 2019/20

Új termék

Barcelona pulóver 2019/20-as (cipzáras)

Anyaga:

100% polyester Dri-FIT technológiával gyártott termék, mely kiváló hőmérséklet szabályzó,ezáltal megteremti a kényelmes viseletet.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

21 990 Ft‎

A 2019/20-as La Ligájának egyik legnagyobb esélyese a Barcelona, ugyanis a csapat minden évben kiemelkedő helyen végez a bajnokságban. A gárda igyekszik eredményeivel boldoggá tenni szurkoló táborát, és megerősödött kerettel, új játékosokkal vágnak bele a következő szezonba. Amennyiben Te is a katalánoknak szurkolsz, és szeretnél magadnak egy olyan egyedülálló terméket, melynek segítségével kifejezheted szereteted kedvenc csapatod irányába, akkor ezt a ruhadarabot Neked találták ki. Vásárold meg most eredeti, hivatalos, Barcelona klub logóval és Nike márkajellel ellátott sötétkék színű pulóverünket, amely kiváló választás lehet a hidegebb őszi napokon, de a közös meccsnézések és szurkolói találkozók elengedhetetlen kelléke is lehet. A spanyol alakulattól idén is komoly eredményeket várhatunk, így nem árt minél hamarabb egy olyan darabbal kiegészíteni ruhatárunkat, amelyben a legfontosabb rangadókat végig izgulhatjuk. Vásárold meg most barátaid/barátnőd számára születésnapjuk, vagy névnapjuk alkalmával, vagy csak egyszerűen lepd meg saját magad ezzel a kifogástalan termékkel!

A termék főbb jellemzői:
 

-Barcelona pulóver, sötétkék színben 
-Hivatalos 2019/20-as Nike termék, Dri-FIT anyagból
-A pulóver végig cipzáras, oldalt két zsebbel ahol tárolhatod értéktárgyaid
-Varrott Nike logó,válltól induló sötétkék-sárga csíkkal
-Hímzett klub címer

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Barcelona szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a katalánokat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18 

Anyaga: Anyaga:DRI-FIT technológiával készült termék mely 100%-polyester.Az alsó hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában