Barcelona mérkőzés előtti bemelegítő póló 2020/21

Barcelona mérkőzés előtti bemelegítő póló 2020/21

Új termék

Barcelona mérkőzés előtti bemelegítő póló 2020/21

Anyaga:100%-pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék, piros-kék fekete színkombinációval, elején Rakuten, azaz szponzor felirattal ellátva.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

16 990 Ft‎

Szereted a Barcelona alakulatát? Izgatottan várod, hogy mit hoz kedvenc csapatodnak a 2020/21-es szezon? Amennyiben szeretnéd még különlegesebbé varázsolni szurkolásodat, akkor figyelmedbe ajánljuk a 2020/21-es, eredeti, hivatalos, Barcelona klub logós, Nike márkajeles, piros-kék-fekete színű bemelegítő pólónkat, amelyet nem csak te, de olyan nagyszerű focisták is hordani fognak mint: Lionel Messi, Luis Suárez vagy éppen Ivan Rakitic, a találkozók előtti bemelegítések alkalmával. Ezen termék segítségével megmutathatod, hogy igazán elkötelezett rajongója vagy a katalánoknak, függetlenül attól, hogy most egy nehéz időszakon mennek keresztül. Szurkold ebben végig a legfontosabb meccseket a következő idényben, vagy pedig lepd meg vele ismerőseidet születésnapokon, illetve névnapokon. Ne habozz, rendeld meg most!

A termék főbb jellemzői:

-Barcelona 2020/21-es edző póló
-Hivatalos Nike termék
-Puha anyag a maximális kényelemért
-Hímzett klub címer
-Kék-piros-fekete szín

Ezt sokan keresik, ami nem véletlen, ugyanis a Barcelona együttesénél ebben beszél Messi, Suarez, de még a klub trénere is. A felső kialakítása miatt megnyugtató kényelemérzetet ad, kiváló szellőzésének köszönhetően pedig a nyári melegben is tökéletesen hordható. Ez a termék elengedhetetlen kelléke a meccsnézéseknek is egy kivetítő előtt de a Camp Nouban is bátran viselheted. 

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Barcelona szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a katalánokat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18 

Anyaga: Anyaga:DRI-FIT technológiával készült termék mely 100%-polyester.Az alsó hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában