Barcelona Széldzseki 2020/21 (sárga-fekete)

Barcelona Széldzseki 2020/21 (sárga-fekete)

Új termék

Barcelona Széldzseki 2020/21 (sárga-fekete)

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése tökéletes kényemet garantál viselőjének utcai viselet és sportolás közben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

26 990 Ft‎

Rengeteg rajongó kedvenc termékei közé tartozik az FC Barcelona együttesének hivatalos, fekete – arany színű, nike és klub logóval ellátott, zipzáros és kapucnis széldzsekije, amely elengedhetetlen kelléke a hidegebb és szelesebb őszi napoknak. Anyagának köszönhetően rendkívül jó hőtartó képességgel bír, így bátran ajánljuk az esős napokon is. Büszkén képviselheted benne kedvenc alakulatod színeit és címerét is, valamint elképzelheted azt, hogy te vagy Lionel Messi, Luis Suárez, vagy éppen Ivan Rakitic csapattársa. Az alakulat a bajnokságban a második helyen végzett a Real Madrid mögött, a Bajnokok Ligájában pedig a Bayern München csapata iskolázta le a katalánokat 8-2-re, a vezetőség menesztette is a csapat edzőjét, Quique Setiént, aki helyett Ronald Koemant nevezték ki. A csapat a nagy zakó után a következő szezonra szeretné megerősíteni keretét, ám a hírek szerint az argentin klasszis, Lionel Messi távozni szeretne. Egy biztos érkezője már lehet a csapatnak Eric Garcia személyében, aki a Manchester City gárdájától érkezhet, de a Manchester United alakulatából Diogo Dalot is érkezhet a védelembe.

A termék főbb jellemzői:

-Barcelona kapucnis széldzseki aranysárga-fekete színben
-Hivatalos 2020/21-es eredeti Nike termék
-A széldzseki deréknál és az kar végződésnél bordázott, a megfelelő hőtartás miatt
-Oldalt két cipzárral záródó zseb
-Nike logó és vasalt klub címer
-A kapucni hideg szeles időben, szövet zsinórral könnyedén összehúzható és méretre állítható

A katalán klub a Nikeval karöltve igyekszik szurkolói minden kívánságát teljesíteni. Ez meg is látszik, ugyanis a képen látható dzsekit előszeretettel viselik a fanatikusok. Kényelmes, anyagának köszönhetően meleg érzetet nyújt a szeles napokon. Lepereg róla az eső is, így ha váratlan zápor kap el bennünket, nem kell megrémülni sem. A termék szorosan illeszkedik a klub klasszikus vendég mezéhez,ezért méltán népszerű a Barcelona a szurkolók körében.Az FC Barcelona együttese évről – évre azon dolgozik, hogy kielégítse szurkolói igényeit, így igyekszik minden terméket a szurkolók rendelkezésére bocsátani. A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Barcelona szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a katalánokat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18 

Anyaga: Anyaga:DRI-FIT technológiával készült termék mely 100%-polyester.Az alsó hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában