Árcsökkenés
Barcelona szabadidőruha 2019/20

Barcelona szabadidőruha 2019/20

Új termék

Barcelona Szabadidőruha 2019/20 (vöröses-barna)

Anyaga DRI-Fit, mely egy speciálisan épített szövetanyag, ami aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal az könnyebben elpárolog, így gyorsan távolítja el a felesleges nedvességeg, és segíti a test természetes hűtési mechanizmusát, miközben bőre száraz marad.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Nike

29 990 Ft‎

37 990 Ft‎ Áfával

-8 000 Ft‎

Amennyiben te is elhivatott rajongója vagy a Barcelonának, és ezt szeretnéd mindenkinek megmutatni, akkor figyelmedbe ajánljuk az eredeti, hivatalos, 2019/20-as, Nike márkajellel és Barcelona klub logóval ellátott szabadidőruhánkat, amely magába foglalja a felső és alsó részt egyaránt. A terméket nem csak kiváló minősége teszi különlegessé, hanem az is, hogy az alakulat tagjai is hordani fogják meccsek előtti sajtótájékoztatókon, illetve utazásokkor, így ne lepődj meg, ha éppen Lionel Messi, Luis Suárez, Piqué, Antoine Griezmann, Ousmane Dembelé, Ivan Rakitic, Arthur Melo, Ter Stegen vagy éppen az újonnan szerződtetett Frenkie De Jong-on látod majd a TV-ben. A termék kiváló választás lehet minden fanatikus szurkoló számára, ugyanis nem csak az otthoni pihenéshez, de edzőgyakorlatok végzésére is alkalmas, továbbá nagyszerű választás lehet szurkolói találkozók és közös meccsnézések esetén is. Szurkold végig ebben a következő idény rangadóit, és válj ezen nagyszerű gárda tagjává egy pillanatra! Siess, rendeld meg most!

A termék főbb jellemzői:

-Barcelona két részes szabadidőruha,vöröses-barna színben
-Hivatalos 2019-20-as Nike termék
-A felső rész végig cipzáros,így megfelelő védelmet nyújt a beáramló hideg levegő elől
-Oldalt az alsó-felső részen négy zseb,mely szintén cipzárral zárható
-Varrott kék Nike logó
-Hímzett klub címer

A termék a 2019-20-as Nike kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Az együttest úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.Az alsó részen a bokánál cipzáras végződés, deréknál húzózsinór mellyel a nadrág könnyedén méretre állítható.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18 

Anyaga: Anyaga:DRI-FIT technológiával készült termék mely 100%-polyester.Az alsó hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában