Árcsökkenés
Barcelona Bevonuló pulóver 2019/20 (kék)

Barcelona Bevonuló pulóver 2019/20 (kék)

Új termék

Barcelona bevonuló pulóver 2019/20 (kék)

Anyaga:

DRI-Fit kialakítás  ez egy speciálisan épített szövet mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, és könnyebben párolog el, ezáltal gyorsan távolítja a felesleges nedvességet és segíti a test természetes hűtési mechanizmusát miközben bőre hűvös és száraz marad.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

16 990 Ft‎

24 990 Ft‎ Áfával

-8 000 Ft‎

Ha te is az FC Barcelona együttesének szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben megtekintheted kedvenc csapat összes mérkőzését, akkor a figyelmedbe ajánljuk a játékosok, köztük a Lionel Messi, Luis Suárez, Rakitic, Philippe Coutinho, Ousmane Dembélé, Arthur Melo, Arturo Vidal, Malcom, Gerard Piqué és Marc-André ter Stegen által is viselt hivatalos, kék-gránátvörös – nike és klub logóval ellátott, cipzáros bevonuló pulóvert. Ebben fognak majd pályára lépni a futballisták is a mérkőzések előtt, így te is könnyedén a csapattársuknak tekintheted magad. Anyagának köszönhetően a hidegebb időben is tökéletes kiegészítője lehet a szabadtéri edzéseknek is, ugyanis rendkívül jól tartja a meleget. A gárda az előző esztendőben simán nyerte a spanyol labdarúgó bajnokságot, így nem véletlen, hogy a rajongók a következő idényben a Bajnokok Ligája trófeát szeretnék, ha kedvenceik elhódítanák. Barcelona 2019-20-as bevonuló pulóver,mely színvilágában kiválóan alkalmazkodik a Barcelona hazai mez mez kollekciójához.Ez a termék a most induló idény kollekciójának egyik fontos eleme,sokszor fogjuk viszontlátni a mérkőzések előtt a TV-ben, miközben a játékosokat mutatják az öltözőfolyosón,és a kölcsönös kézfogónál.A terméket úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.Anyagának köszönhetően bármelyik évszakban fel tudjuk venni ezt a felsőt remekül alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez.

A termék főbb jellemzői:
 
-Barcelona pulóver, kék színben, bordó kiegészítéssel
-Hivatalos 2019-20-as Nike termék
-A pulóver végig cipzáras, oldalt két zsebbel ahol tárolhatod értéktárgyaid
-Varrott Nike logó,válltól induló piros csíkokkal
-Dri-FIT anyagból
-Hímzett klub címer

Ez a pulóver kitűnő ajándék lehet minden Barcelona szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a katalán kedvenceknek.A csapat egész szezonban ezt a pulóvert fogja használni az idegenbeli mérkőzések előtt, illetve ezt viselik hivatalos alkalmakra,utazásra,bemelegítésre.Az FC Barcelona Spanyolország egyik legsikeresebb csapata, így minden évben újabb és újabb termékekkel kedveskedik szurkolóinak. Kényelmes, meleg hatású, ezért a hűvösebb őszi és tavaszi napokon is hordható. Minden szimpatizáns számára bátran ajánljuk, ugyanis tökéletes kiegészítő lehet meccsnézéshez, vagy kiváló ajándék lehet születésnapra és névnapra egyaránt.A pulóver teljes mértékben környezetbarát, mivel az Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18 

Anyaga: Anyaga:DRI-FIT technológiával készült termék mely 100%-polyester.Az alsó hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában