Barcelona Galléros Póló 2020/21 (kék)

Barcelona Galléros Póló 2020/21 (kék)

Új termék

Barcelona Galléros Póló 2020/21 (sötétkék)

Anyaga:100%-pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

DRI-Fit technológiájú, amely kifogástalan szellőzést biztosít minden eseteben, a beépített panelek hőelvezető funkciója miatt.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

15 990 Ft‎

Nem árt időnként felfrissíteni ruhatárunkat. Ha te vagy Magyarország legnagyobb FC Barcelona fanatikus szurkolója, és szeretnél magadnak a tavaszi szezonra olyan felsőt, amelyekben maguk a labdarúgók, köztük Lionel Messi, Antoine Griezmann, vagy éppen Philippe Coutinho is utaznak egy – egy mérkőzésre, vagy tartanak mérkőzés előtti sajtótájékoztatót, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, kék színű, nike és klub logóval ellátott galléros pólót. Ezzel feldobhatod a szürke hétköznapokat és színt vihetsz a napjaidba. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt, elengedhetetlen kelléke lehet a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Mindezek mellett elegáns, így az iskolába vagy akár a munkahelyünkre is felvehetjük. A gárdának nagy szüksége van a támogatásra, hiszen harcban vannak a bajnoki címért a spanyol bajnokságban. Támogasd te is szeretett alakulatodat saját termékeikkel. Siess, rendeld meg még ma! Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és szurkoljatok ebben a gárda soron következő összes mérkőzésén.

A termék főbb jellemzői:

- Barcelona 2020/21-es galléros póló kék színben
- Hivatalos Nike termék
- Puha anyag a maximális kényelemért
- Hímzett klub címer
- Hímzett márkajelzés

A katalán klub a Nike-val karöltve igyekszik szurkolói minden kívánságát teljesíteni. Ez meg is látszik, ugyanis a képen látható pólót előszeretettel viselik a fanatikusok. Kényelmes, anyagának köszönhetően minden évszakban kitűnő viselet. Az FC Barcelona együttese évről – évre azon dolgozik, hogy kielégítse szurkolói igényeit, így igyekszik minden terméket a szurkolók rendelkezésére bocsátani. A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban. Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Barcelona szurkoló részére, hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a katalánokat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.



Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18 

Anyaga: Anyaga:DRI-FIT technológiával készült termék mely 100%-polyester.Az alsó hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában