Barcelona Széldzseki 2019/20 (szürke-fekete)

Barcelona Széldzseki 2019/20 (szürke-fekete)

Új termék

Barcelona Széldzseki 2019/20 (szürke-fekete)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből tevődik össze, ezáltal szellőzése tökéletes kényemet biztosít viselőjének utcai viselet és sportolás közben is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

24 990 Ft‎

Nagyon sok szurkoló kedvenc terméke az FC Barcelona együttesének hivatalos, szürke-fekete Nike és klub logóval ellátott széldzsekije, amely a hidegebb és szelesebb őszi napokon megfelelő védelmet nyújt.Büszkén képviselheted benne kedvenceid színeit és címerét is, valamint elképzelheted, hogy te is az alakulat labdarúgója vagy, ugyanis Lionel Messi, Luis Suárez, Philippe Coutinho, Frankie de Jong, vagy éppen Samuel Umtiti is ezt viselik a mérkőzésekre való utazások alkalmával. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Dobd fel vele a szürke esős hétköznapokat és viseld ezt a munkába vagy sportoláshoz.Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és szurkoljátok ki ebben kedvenceitek újabb La Liga vagy éppen Bajnokok Ligája győzelmét, amelyre nagy esélye van az egyesületnek, hiszen a tavalyi esztendőben simán nyerték meg a spanyol labdarúgó bajnokságot az Atletico Madrid és a Real Madrid előtt, igaz a Bajnokok Ligájában az elődöntőben búcsúzni kényszerültek. A szurkolók azonban nem csalódottak, de szeretnék, ha kedvenceik újra felérnének Európa csúcsára. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla.A dzseki kitűnő viselet utcára sportolásra egyaránt, farmernadrággal lendületes ,fiatalos megjelenést biztosít.Így nemcsak hovatartozásod mutathatod meg mindenkinek, de divatos sportos termékkel gyarapíthatod Barcelona kollekciód. A Barcelona kék színeiben pompázó, Nike, klub címerrel ellátott széldzsekije minden olyan fanatikus számára tökéletes választás, akik a hűvösebb időszakra keresnek maguknak kabátot.

A termék főbb jellemzői:

-Barcelona kapucnis széldzseki szürke-fekete színben
-Hivatalos 2019/20-as eredeti Nike termék
-A széldzseki deréknál és az kar végződésnél bordázott, a megfelelő hőtartás miatt
-Oldalt két cipzárral záródó zseb
-Nike logó és vasalt klub címer
-A kapucni hideg szeles időben, szövet zsinórral könnyedén összehúzható és méretre állítható

A katalán klub a Nikeval karöltve igyekszik szurkolói minden kívánságát teljesíteni. Ez meg is látszik, ugyanis a képen látható dzsekit előszeretettel viselik a fanatikusok. Kényelmes, anyagának köszönhetően meleg érzetet nyújt a szeles napokon. Lepereg róla az eső is, így ha váratlan zápor kap el bennünket, nem kell megrémülni sem. A termék szorosan illeszkedik a klub klasszikus vendég mezéhez,ezért méltán népszerű a Barcelona a szurkolók körében.Az FC Barcelona együttese évről – évre azon dolgozik, hogy kielégítse szurkolói igényeit, így igyekszik minden terméket a szurkolók rendelkezésére bocsátani. A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Barcelona szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a katalánokat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18 

Anyaga: Anyaga:DRI-FIT technológiával készült termék mely 100%-polyester.Az alsó hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában